luni, 15 februarie 2010

PSD, vocatie a esecului?


Dezamagire si uimire, asta a produs decizia lui Adrian Nastase de a nu candida. Am discutat cu mai multi membri ai acestui partid care sunt consternati. Partidul a ramas pe mana prostanacului si a lui Vanghelie. Desi conduce in toate sondajele, Nastase si-a dat seama ca nu poate sa invinga masinaria pusa in miscare de acestia. "Am hotărât să nu mai candidez pentru că nu doresc să fiu un figurant într-un scenariu care este şi prost scris şi, după părerea mea, duce la nişte soluţii greşite", a spus Năstase.

Nu pot scapa de sentimentul ca marele castigator din toata tevatura asta este iarasi Basescu. Pacat ca multi din partid, care au accedat partidul in anumite nivele superioare nu au invatat nimic din lectia dura a anilor de stat pe dreapta. Falimentul PSD-ului se intrevede usor, dar aproape sigur. Asta in timp ce la Cotroceni se va bea din nou sampanie!

3 comentarii:

anca spunea...

nu am vrut sa comm aceasta postare! dar ,se "produce" chiar acum la A3(ce surprixa,nu-i asa?) prostanacul natiunii! incredibil ,are diaree verbala ,sustinut de haznalizdul Radu tudor!! hepl,help,help!! ii da niste limbi sub noada ,nu de mult il lauda pe Nastase! ziaristi de kkt,televixiuni de kkt!
cat despre psd,doar atat:ADIO!!
pacat ca un partid cu atatia intelectuali,asista pasiv,ba se si implica in coterii, face astfel de jocuri periculoase pentru stanga romaneasca!!
mi-e scarba!!mi-e ciuda ca nu avem un adevarat partid/lider de stanga!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Am avut sperante ca PSD va contrabalansa viata politica romaneasca, dar...

anca spunea...

ANUNT IMPORTANT!

azi a incetat din viata pesedeul! sincere condoleante simpatizantilor!!

Mediafax