marți, 16 februarie 2010

Trandafiri ofiliti


Fara Iliescu, Nastase si oamenii din jurul lor, PSD-ul va deveni o formatiune politica injumatatita si incapabila de a mai urca in vreun sondaj. Nu imi pare rau de partid in sine, imi pare rau ca nu prea mai exista alternativa la partidul "prezidential" pentru votantii cinstiti ai acestei tari, imi pare rau pentru membrii de rand care nu au dreptul sa-si dea votul pentru presedintele viitor al partidului si trebuie sa suporte manevrele murdare ale baronilor manjiti cu banii comunitatilor. Ptiu, spurcata-i politica!

Update: Diaconescu si-a aratat slaba constitutie morala! De teama ca va pierde, prefera un loc in echipa lui Geoana. Altfel statea pe dreapta cativa ani. Mai mult, aici.

3 comentarii:

anca spunea...

dupa cum am mai spus,nu ma intereseaza partidul numit PSD,ma intereseaza altceva ! faptul ca nu exista un partid adevarat de stanga! bine,nu exista,de fapt,nici dreapta romaneasca dar asta e alta poveste!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Acum se fac niste contrajocuri puternice, sa vedem ce iese!

Anonim spunea...

Non ce rosa sensa spine!!! zice un proverb italian si dreptate are.Mia bine ar schimba si sigla ar pune lalele sau flori de camp.Ca in rest oricum nu se schimba nimic.Drama cea mare e alta,nu PSD-ul nu mai are o alternativa credibila si nepatatata ci romanii.Caci elita aceasta politica este jalnica!Sa nu ne miram ca in 4 ani Basescu va i primministru si Boc presedinte.Drumul il paveaza PSD-ul si PNL-ul si ne apropiem de modelul pseudodemocratic rusesc cu pasi mai rapizi ca intercityul.

Mediafax