luni, 24 mai 2010

Acces direct si ipocrit


Nu demult, Madalin Ionescu de la emisiunea de doi bani "Acces Direct" ameninta ziarul Click pentru ca si-a permis sa-i fotografieze copiii, caracterizand gestul ca pe o "magarie iesita din comun" si "nesimtire fara de margini".

Dar exista vreo editie a emisiunii in care acest ipocrit sa nu-si bata joc in direct de vietile diferitilor cetateni, calcandu-le viata in picioare? Nu mai tarziu de azi, in emisiunea lui isi bate joc de o eleva de 15 ani, deci minora, caruia i-a fixat si porecla de "proxeneta". Asta in conditiile in care minora este protejata de lege si nu i s-a stabilit vreo vinovatie de catre institutiile statului! Nu pot sa pricep cum de CNA-ul nu se sesizeaza ca acest om isi face emisiunile si pe spinarea copiilor?

Tinere, un lucru pot sa-ti spun: Ce tie nu-ti place, altuia nu face!

7 comentarii:

anca spunea...

de fapt,emisiunea se numeste "abces infect"! si e sub limita oricarui bun simt! !!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Anca, asa tupeu nici nu am vazut. Adica copiii tai sa fie protejati si altii terfeliti? Nici chiar asa!

Anonim spunea...

Anca , oricum i-ai spune emisiunii , panarama are audienta . La 20 de ani de la caderea zidului operatiunea de spalare a creierelor are un succes teribil . Indiferent de canalul pe care este difuzata , daca este in interval orar de maxima audienta , orice are limbaj obscen sau are legatura cu sexul sau vulgaritati sau barfe sau crime sau violuri , orice abjectie este privita si ascultata cu gura larg deschisa .

Anonim spunea...

@Anonim,
Bine zis. 20 de ani de la caderea zidului impotriva spalarii creierului.
R.L.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Pardon, spalarii a ceea ce a mai ramas din creier!

anca spunea...

sincer,doar nu-i banuiti de posesia a mai mult de un sfert de neuron pe cei care urmaresc mizeriile astea!!

Anonim spunea...

Anca ,
aparatura care contorizeaza audienta unei emisiuni poate sa " vada " doar cantitatea . Calitatea este ceva ce se neglijeaza de foarte mult timp . De altfel , calitatea si cultivarea ei au fost si inca sunt , intentionat neglijate pentru a se ajunge la uniformizarea constiintelor . " Ei " nu au nevoie de indivizi care sa gandeasca diferit si impulsiv ci predictibil , ca sa fie tot timpul apti sa anticipeze miscarile si comportamentul gloatei .
Suntem , zi de zi , fiecare din noi , indiferent unde ne aflam , victime ale unui razboi psihologic atat de perfid , incat marea majoritate nu l-a sesizat si multi nici nu mai au posibilitatea sa o faca pentru ca au fost transformati in " legume " .

Doamne , ajuta-ne !

Mediafax