marți, 15 iunie 2010

Vino Doamne..


"...Sa vezi ce-a mai ramas din oameni!". Dezamagirea este cumplita. Javrele, incompetentii si coruptii raman la putere, din cauza a 197 de indivizi care au preferat bunastarea proprie in dauna intregului popor. Elena Udrea promisese sampania. PD-L chefuieste. Din nou poporul a fost invins. O noua crima se comite sub ochii nostri. Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac!

PS. Corecta atitudinea lui Teo "cu Meteo" si a lui Prigoana, care au votat pentru oameni si implicit impotriva klingonienilor din poza de mai sus.

Vezi Lista Rusinii

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ioane ,
drama cea mare este alta : O MERITAM ! Tot ceea ce ni se intampla din `89 incoace este " pe corecte " . Nu noi l-am votat pe Base chiar in iarna trecuta ? Nu spun ca ar fi existat o alternativa ci trebuia pur si simplu sa boicotam alegerile .
Poate ca tot raul va fi spre bine si romanasii vor deschide ochii si-si vor da seama ca nadejdea trebuie sa ne fie doar la Dumnezeu si sa se roage mai mult si cu mai multa credinta Lui .

Doamne , ajuta-ne !

Ion de la Chiuiesti spunea...

Pai sigur ca meritam, ca doar Dumnezeu nu face nimic nedrept. De ce crezi ca nu exista alternativa? Chiar exista si chiar am avut o sansa. Dar nu trebuie sa uitam ca protestantii au votat in bloc Basescu.Cei care traiesc mai bine decat noi prin alte tari au ales deasemenea pentru noi mizeria si chinul. Asta e! Lasam grijile noastre in mana Domnului, dupa cum spunea Evanghelia de Duminica ce a trecut.

anca spunea...

da,asa se intamla cand curvele in loc sa tea pe centura sant in parlament! si ,asa se intampla cand avem in parlament o asociatie culturala(!?)ce-si zice partid-ma refer la drag(c)ii udemeristi!
si ,asa se intampla cand 5 mil. voteaza cu un dictator!am zis!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

curve? Asa zici tu de nevinovatele din Parlament? Hmm..

Mediafax