luni, 5 iulie 2010

Lupta lui Băsescu cu inundaţiile, dar mai ales cu ţaţele

O profesoară din Dorohoi, localitate crunt lovită de inundaţii, a avut proasta inspiraţie de a intra în vorbă cu răul clasei, cu răul clasei politice, Traian Băsescu, plângându-i-se acestuia că apa i-a distrus casa. Cu tupeul elevului de bani gata, domnul Băsescu a întrebat-o pe doamna profesoară de ce nu şi-a asigurat casa, iar aceasta i-a răspuns că-i este foarte greu să se descurce cu un salariu lunar de 1.100 de lei, în condiţiile în care este singură şi are de crescut un copil. Şeful statului de drepţi a pus capăt discuţiei cu un hotărât: „Hai să renunţăm la ţăţisme, vreţi?".

Profesoara din Dorohoi ar trebui să fie foarte mulţumită pentru că încă nu i-au venit mascaţii la uşă să verifice dacă nu cumva a strâns bani de la elevi pentru fondul clasei sau dacă nu a primit de la aceştia flori pentru a le motiva absenţele din catalog. Totodată, doamna profesoară a avut noroc că nu i-a trecut prin cap să-l filmeze pe domnul preşedinte cu telefonul mobil, pentru că acesta i l-ar fi putut confisca şi, în plus, i-ar fi spus, printre dinţi, „profesoară împuţită".

În acelaşi timp, profesoara, dacă ar mai fi comentat mult, s-ar fi putut trezi cu un dos de palmă peste faţă. Însă după aceea ar fi apărut Sebastian Lăzăroiu la televizor şi ar fi explicat că din analiza video a reieşit clar faptul că profesoara nici măcar nu a fost atinsă şi că dacă, prin absurd, s-ar fi întâmplat aşa ceva, e mai mult decât sigur că femeia s-a aruncat cu capul în palma domnului preşedinte pentru a se pedepsi astfel fiindcă nu a avut atâta minte încât să-şi asigure locuinţa. Mai departe, seara, la B1 TV, ar fi curs declaraţiile unor oameni care ar fi spus că o cunosc foarte bine pe profesoara din Dorohoi şi că aceasta este o persoană de cea mai joasă speţă care se ceartă ca o ţaţă cu toţi colegii ei, care-i terorizează pe copii şi care le cere bani părinţilor acestora. În mod natural ar fi urmat scoaterea acesteia din învăţământ.

De aceea spun că profesoara din Dorohoi ar face bine să zică mulţumesc că a scăpat atât de uşor şi ar trebui să-i trimită o scrisoare lui Traian Băsescu în care să recunoască că a greşit profund în momentul în care a deschis gura în faţa sa şi să-şi ia angajamentul că nu va mai face aşa ceva câte zile o trăi sub cerul liber şi cu 1.100 de lei pe lună.

Sorin Avram(cotidianul.ro)
Foto: inbalarii.ro

5 comentarii:

Anonim spunea...

Sa lasam tatismele si sa o intrebam cu cine a votat!? PSD au PDL ?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ezact. Buna intrebare!

anca spunea...

simplu ca buna ziua! doamna cu pricina se incadreaza tipicului votant pedelic!! nu mai pot sa ma mir de comportamentul acestor "bravi" conducatori mioritici!

anca spunea...

simplu ca buna ziua! doamna cu pricina se incadreaza tipicului votant pedelic!! nu mai pot sa ma mir de comportamentul acestor "bravi" conducatori mioritici!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Sa incetam sa mai mintim ca Basescu nu e "intaiul", nu e "cel mai"...

Mediafax