miercuri, 28 iulie 2010

Noi datorii la orizont


Asocierea dintre regimul Basescu si FMI pare copiata la indigo din memoriile lui John Perkins, "Confesiunile unui asasin economic". O asociere de tip mafiot, cu Jeffrey Franks actor principal. Acesta a "cumparat" tot ce se putea cumpara, iar acum dicteaza politica economica a Romaniei. Nu spre insanatosirea economica a tarii, bineinteles, ci spre subjugarea definitiva. Dumnezeu sa ne aiba in paza sa!

6 comentarii:

Anonim spunea...

spuneau baietii prin presa ceva legat de 13,50 MLD euro........interesant ca Basescu a fost negociatorul sef cu FMI cand s-au luat banii prin 98-2000 si mai apoi in cele 2 mandate ale sale.. ce avantaje are el ???

Ion de la Chiuiesti spunea...

Dupa ce nu va mai fi presedinte va fi fericitul posesor al unui cont in Cayman Islands sau al unei slujbe de frecat menta prin vreo institutie internationala remunerata cu nesimtire

Mioara spunea...

Cred ca miza este mult mai mare...citind aceasta stire m-au trecut fiori reci...http://www.ziuaonline.ro/economic/28-economic/5152-angela-merkel-propune-ca-tarile-membre-ue-care-fac-excese-bugetare-sa-si-piarda-suveranitatea.html
Si la noi vad ca FMI aproba deficitul bugetar cat de mare il vrea Boc...Oare de ce?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ai si dreptate sa te ingrozesti Mioara.. Evenimentele se succed cu o repeziciune care nu mai permite o reactie prompta din partea noastra. Nu pot sa-mi dau seama unde vom ajunge, daca vom ajunge. "Fericite sunt slugile acelea pe care, venind, stăpânul le va afla priveghind"(Luca12, 37)

Anonim spunea...

ce parere aveti de: http://www.romare.ro/?cmd=displaystory&story_id=3280&format=html . multumesc !

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu ma surprinde. Mari duhovnici ne spun ca traim Apocalipsa. Nu va putea nimeni evita evenimentele ce vor urma. Doamne ajuta!

Mediafax