duminică, 26 septembrie 2010

Plaga

Proorocirea lui Arsenie Boca despre cei ce vor urma regimului comunist s-a adeverit odata cu venirea la putere a regimului Basescu-Boc. "Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!". Zilele astea Romania traieste o teroare de neimaginat acum 20 de ani. Sute de mii de cetateni si-au pierdut locurile de munca, milioane de oameni sunt pasibili de a fi azvarliti in strada din cauza datoriilor la bancile straine venite la muls si alimentate cu bani luati de regimul actual de la FMI. Alte sute de mii iau calea strainatatii incurajati in pribegia lor de un presedinte care nu are nimic in comun cu patriotismul, dragostea de tara, dragostea de popor.

Invrajbirea dintre diferite categorii de cetateni a fost practicata de Basescu de cand acesta a mijit in politica. Dezbinarea, tupeul jegos  si minciuna au fost armele lui forte, cu ajutorul carora a indepartat oameni, a destabilizat guverne si a facut avere, scapand nepedepsit.

Politistii au avut acum catava zile "tupeul" sa-si ceara dreptul la un trai demn. Faptul ca l-au facut "javra" pe Basescu nu e tocmai ok, dar putem vedea astfel ca oamenii acestia, ca dealtfel si restul poporului, sunt la capatul puterilor. Dar orgoliul propriu al celui de la Cotroceni a fost ranit grav. Declaratia lui Basescu din jurul orelor 16,30 cred ca a aratat tuturor ca presedintele nostru si-a pierdut busola. A intrat in degringolada. Se teme. Caracterul sau razbunator a iesit din nou la iveala, asmutind guvernul impotriva politistilor care au demonstrat. Cred ca este momentul ca acesti politisti sa primeasca sprijinul total si neconditionat al populatiei. Nu acesti politisti trebuiesc dati afara si condamnati, ci chiar plaga actuala a societatii romanesti pe nume Basescu Traian.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Ma gandeam ca la mitingurile urmatoare sa folosim lozinci cu cuvintele presedintelui si anume gaozar si tiganca imputita si deci putem combina si sa strigam gaozar imputit sau pentru ca a zis ca scoala face tampiti,putem spune tampit imputit.

Ion de la Chiuiesti spunea...

I-as canta si un cantec de leagan, numai sa plece!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

"N-aveti scapare", a spus-o deja !

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu m-as mira sa ne trezim si noi cu mascatii in miez de noapte pe motiv ca am subminat puterea de stat!

Anonim spunea...

care " noi " , Ioane ? Eu nici nu te cunosc ! :))

Ion de la Chiuiesti spunea...

D-le anonim, ma refeream la bloggeri!

Anonim spunea...

Aaaa , atunci se schimba treaba . Daca-i vorba de " voi " , nu de " noi " , liber la abuzuri . Ceea ce imi mai este neclar : de ce in miez de noapte ? Un abuz adevarat se comite in miezul zilei .

Oricum pana la " voi " sau pana la " noi " , sunt destule nume grase de ridicat si s-ar putea ca godzilla sa-si potoleasca foamea .

Doamne , ajuta-ne !

Ion de la Chiuiesti spunea...

Era o metafora, in sensul ca nimic nu ne-ar mai putea mira in tara asta! Imi pare rau daca nu m-am facut inteles mai bine.

Mediafax