joi, 2 septembrie 2010

Sa se schimbe primesc, da' Boc e pe viata


Remanierea guvernamentala are aerul unei mari tepe, cu care guvernul Boc 4 si Basescu ne-a obisnuit. Nu stiu pe cine vrea sa impresioneze asa-zisa remaniere, dar eu sunt convins ca totul este, exact cum a spus Nastase, machiajul unui cadavru. Guvernele Boc se caracterizeaza toate , indiferent de componenta, prin lipsa programelor de revigorare a economiei, prin cheltuirea discretionara a banului public si prin jaful la care supun nu doar tara, ci si locuitorii acesteia. Taxe si impozite, scumpiri nejustificate si in paralel urmate direct proportional de sporirea averilor demnitarilor.

Faptul ca sindicatele nu ies si nu indeamna lumea la revolta impotriva cancerului numit PD-L-Basescu-Boc mi-a intarit convingerea ca liderilor acestora le-a fost inchisa gura prin metode specifice(se stiu, nu e nevoie sa le enumar).

Nu trece zi de la Dumnezeu sa nu le "multumesc" celor care, intr-un elan muncitoresc si patriotic deosebit, au ales pentru noi umilinta, saracia, indatorarea, boala si dezradacinarea.(Ar fi mai multe da' nu le mai retin din lipsa de lecitina)

4 comentarii:

jurnal bio spunea...

Eu am incredere ca va fi o remaniere la sange, benefica pentru Romania. De acum, o sa traim cu totii bine. Soferul lui Berceanu va fi inlocuit de soferul lui Blaga. Un lacatus mecanic de 70 de ani de la ministerul mediului va fi scos la pensie si o mare corupta, o femeie de serviciu de la Guvern va fi data afara pentru ca nu face curat bine. Uite asa se va incheia o luna de zile de discutii isterice despre "remanierea mare", "remanierea mica" sau "remanierea invizibila".

Ion de la Chiuiesti spunea...

Hahaha, excelenta viziune! La asta nu m-am gandit.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Toate ca toate dar "penalul" de la Economie intrece orice imaginatie!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Cum naiba l-or fi gasit? Astia de la PD-L au un talent ascuns in a scoate toti "pacalicii" in fata!

Mediafax