vineri, 1 octombrie 2010

O revolta cumsecade


In timp ce politistii romani sunt vanati pentru ca si-au cerut drepturile si pentru ca au avut "tupeul" sa scandeze impotriva lui Zeus, zis si Basescu, iata ca politistii din Ecuador le arata alor nostri ce au de facut. Si ca sa-i inchida gura presedintelui acestia nu au ezitat sa-l gazeze putin.

5 comentarii:

anca spunea...

si noi ar trebui sa-l gazam pe dictachior! da'cu un gaz mai misto,cyclon B,par egzamplu !!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Cyclon B cica era simplu DDT. Mai bine spanzuratoarea. Ca glontul e pentru cei demni.

Anonim spunea...

sincer domnuel Ion poate gresesc eu dar ma dezamagitzi umpic.Basescu nu este de departe un presedintele bun ptr.popor.dar sa facetzi ca credinios ortodox, cum demonctrati ca sintetzi prin multiple articole, apologia pedepsei capitale(CHIAR SI IN GLUMA!!!) nu mi se pare ok.DIn Germania....

Anonim spunea...

si inca ceva.Eu cred in si ca poporul roman este atat de inteligent ca prin mijloacele democratiei moderne(alegeri cu60- 70 la suta alt castigator ca sa nu mai fie sansa unei fraude;Parlament suspendarea presedintelui)sa il inlature pe Basescu,si nu printr-o "revolucion" a la America Latina unde coruptii iau locul celorlaltzi corupti.Avem destule instrumente ale democratiei la indemana numa sa vrem!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Normal ca era o gluma si luati-o ca atare! Cat despre democratie in Romania, uitati-o! Aici institutiile statului lucreaza doar pentru clica lui Basescu. Iar daca Ceausescu a fost dat jos prin demonstratii de strada, chiar nu vad de ce nu si Basescu?

Mediafax