marți, 9 noiembrie 2010

Fraierul de serviciu

Probabil ati aflat cu totii ca tanarul care a comercializat Furadan-ul pe care l-a ingerat Madalina Manole a fost adus in tara cu catuse din Spania, fiind subiectul unui mandat de arestare emis de autoritatile de la Bucuresti.  Tambalau, cheltuiala, pericol public, bla-bla.. Ciudatenia mare nu consta in arestarea lui, ci in faptul ca in Romania sunt sute de firme care comercializeaza la liber tot felul de otravuri  tolerate(?), ca sa nu mai luam in considerare anunturile din ziarele scrise si online, pline de pesticide, insecticide, raticide la fel de toxice si periculoase ca Furadanul(foto). Anchetatorii vor sa arate ca "se lucreaza". Penibil este ca moartea Madalinei arunca in puscarie un tanar care a facut un simplu act de comert pe care altii il practica fara nici o rusine in vazul tuturor. Nu cred ca vanzand acea sticla de Furadan tanarul a castigat mai mult de cateva zeci de lei. Or a face din el un  soi de asasin si astfel rezolvand cazul Madalina Manole, mi se pare o facila prosteala a opiniei publice. Sinuciderea e un act de vointa proprie pe care Madalina l-a infaptuit, si probabil l-ar fi savarsit cu sau fara Furadan, iar organele de ancheta ar face bine sa arate si sa demonstreze cine este adevaratul autor moral al acestei sinucideri, nu doar fraierul de serviciu.

4 comentarii:

anca spunea...

exact la asta m-am gandit si eu cand am vazut marea arestare!! ziceam ca fraierul asta va face inchisoare deoarece una a vrut s-o mierleasca! Madalina s-ar fi sinucis cu sau fara furadanu' naibii!!

anca spunea...

PS. am uitat ceva :)))daca nu ar fi fost Madalina ,s-ar fi facut atata tam tam cu furadanul asta?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Cunosc oameni care asta faceau, aduceau Furadan din Serbia deoarece este foarte bun. Iata aici argumente pentru folosirea lui:
http://www.furadanfacts.com/ProperUse.aspx

Probabil ca baietii "destepti" din UE au de promovat un smecher de-al lor si au interzis Furadanul.

Oricum arestarea mi se pare o magarie!

Anonim spunea...

MANIPULARI ORDINARE!

Mediafax