joi, 11 noiembrie 2010

Minciunile unui fost presedinte

In memoriile sale, George W. Bush declara ca politica sa a fost influentata de credinta religioasa, da ca niciodata nu ar fi reusit la Casa Alba fara decizia sa de a renunta la bautura in 1986. "Nu m-as fi oprit de la bautura fara credinta. Si nu stiu daca credinta mea  ar fi fost atat de puternica daca as fi baut." Desi credinta nu este subiectul cartii, ea este o tema constanta a acesteia.(huffingtonpost.com)

Cred ca este perfect justa si chiar se impune o intrebare: Unde era credinta lui George Walker Bush cand a ordonat atacarea a doua tari suverane, uciderea a sute de mii de oameni nevinovati, furtul de resurse, asasinate politice in Irak, Afganistan si cine mai stie pe unde? Carui Dumnezeu se ruga si se inchina el? Care Dumnezeu aproba violenta, crima si minciuna? Daca acesta ne-ar fi povestit ca s-a intors la credinta plin de pocainta si ca ii pare rau de tot ce a facut, avea toate sansele sa fie crezut. Dar asa, alaturi de tatal sau, apare doar ca un angajat devotat al celor ce orchestreaza Noua Ordine Mondiala si un mincinos incorigibil.

2 comentarii:

anca spunea...

asta de inchina lui mamon doar asa se explica toate crimele comise in numele"democratiei"! sper ca acolo sa si ajunga dupa moarte!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Bineinteles, totul e vrajeala. Asta nu are pe Dumnezeu!

Mediafax