marți, 23 noiembrie 2010

Omagiu

-"Esti inteligenta, esti frumoasa, esti tenace"
-"Elena Udrea capata o greutate politica incontestabila, devine cel mai puternic om din PDL, dupa Emil Boc, la nivel national"
-"Poate deveni un adevarat Kill Bill al politicii romanesti"
-"Dragi colegi, am venit sa luam lumina"
-"Candidatura Elenei Udrea la şefia PDL Bucureşti reprezintă cea mai vie expresie a curajului şi a responsabilităţii în politică"

Cuvintele de mai sus(autorii nu mai conteaza) fac sa paleasca laudatorii politicii socialiste de construire a societatii multilateral - dezvoltate si sunt dovada vie ca unii romani renunta cu greu la obedienta, slugarnicie si avantajele pasagere conferite de acestea.

5 comentarii:

Dramoleta spunea...

M-am infiorat cand am auzit ce debitau nebunii ăia!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Te-ai infiorat? Chiar aveai de ce!

Anonim spunea...

Ce aveti domne cu fata?:)e misto, bogata, cu vorbele de acasa, cu potential urias. Daca boboru' o vrea nu aveti ce sa faceti. Pariez ca la Ambasada de la Paris o vor vota o multime, vreo 3 "romani" pe secunda:). Il taie pe Base detasat.

Andrei spunea...

Si cand te gandesti ca nu e mare lucru de capul ei, comparativ cu adevaratii titani ai politicii romanesti interbelice. Un numar infim nu aveau titluri de doctori sau membri titulari ai Academiei Romane si era de neinchipuit sa faci politica fara sa ai diploma de bacalaureat luata (cred ca stiti despre cine vorbesc)!!! Macar daca fatuta asta ar pune pe picioare turismul montan, ca are un potential mult mai mare decat cel litoral al Greciei... Apropos, are cineva idee la ce se pricepe cu adevarat, ca pana acum a stat in bratele fiecaruia care a fost la putere?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Turismul nu poate fi pus pe picioare cu o frunza(si aia plagiata) si trei fosti sportivi. Ar trebui desfiintat acest minister. Turismul se regleaza in functie de preturi, oferte. Or la noi e mai scump un sejur decat la Viena, Munchen sau Grecia. Serviciile noastre lasa mult de dorit si pana cand patronii din turism nu se aliniaza la standard european o sa faca foamea. In loc sa castige mai putin si sa aiba rulaj mare de clienti, cum prind pe careva cum il belesc.

Mediafax