marți, 11 ianuarie 2011

Ce ti se arata si ce primesti




The every Day Minimalist via Ziarul Financiar.

Cam asta se intampla in toate restaurantele de tip Mac. Ti se arata ceva frumos si primesti ceva gretos. Asta imi aduce aminte de excelentul film "Falling Down" cu Michael Douglas in rol principal. Vezi faza cu pricina.

11 comentarii:

anca spunea...

dar asta se intampla cu aproape toate produsele! incepand de la mancare si terminand cu detergrgentul!
uite aici scandalul cu "Activia",o alta minciuna care are o publicitate agresiva de dimineata pana seara pe toate televiziunile :)

Ion de la Chiuiesti spunea...

Activia, o teapa de zile mari. Da' cumpara fraierii in draci! In America au platit pentru gogoasa asta:

http://www.independent.co.uk/life-style/food-and-drink/danone-drops-trumped-up-health-claims-for-activia-and-danactive-actimel-2161558.html

Anonim spunea...

imi cer scuze,comentariul meu nu prea are legatura cu postarea...
Este un raspuns dat Ancai la o intrebare mai veche,cum putem lupta?Incercand sa-l ajutam pe baietelul care vrea sa se faca preot,pe Filip...1000 de oameni dc.ar renunta la o paine in fiecare zi(o luna de zile)sau la 3 pachete de tigari/pe luna sau...ar renunta pt scurt timp la ceva nesemnificativ l-ar putea face sa spere,i-ar putea schimba viata.Vezi Anca,sta si-n puterea noastra sa schimbam ceva in tara asta.Daca Statul nu mai functioneaza cum trebuie,hai sa functionam noi!Am putea ajuta un om sa creasca asa cum trebuie care,amintindu-si de ce s-antamplat cu el, va fi sprijin altora sau il putem lasa prada deznadejdii.Poate nu putem sa facem legi,poate nu putem sa le indreptam,dar sigur putem schimba vieti cu ajutorul lui Dumnezeu.Vieti care vor putea schimba alte vieti...

anca spunea...

Ioane,hahaha,am uitat linkul despre "activia"
anonim,frumos,frumos,nimic de zis!
dar stii cati "Filipi" sant in tzara asta,nu neaparat preoti? ce facem ca nu putem sa-i ajutam pe toti?
dar imi place ca esti idealist! sa fii iubit si sa faci cat de multi oameni fericiti! :)

Ion de la Chiuiesti spunea...

"Poruncă nouă dau vouă: Să vă iubiţi unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, aşa şi voi să vă iubiţi unul pe altul" zice Mantuitorul.

O porunca grea, dar nu imposibil de realizat.

Anonim spunea...

Draga Anca,ti-am dat exemplu acest caz pt.ca a aparut pe acest blog,(era mai la indemana)nu pt.ce vrea sa devina baietelul.E adevarat,nu putem sa-i ajutam pe toti...si e mai convenabil sa nu facem nimic,nu?.Sunt multi...si oricum au fost dintotdeauna,nu?Si poate unii din ei mai si mint,nu?Si...
Poate ca aveai dreptate draga Anca,unora dintre noi poate nu ne-a ramas decat sudalma,poate ea e singura care ne mai da iluzia ca suntem mai buni decat cei carora le-o adresam.

anca spunea...

pfff,anonim,eu nu zic ca nu trebuie ajutati cei care au nevoie de asta! ceea ce voiam sa subliniea e faptul ca neamul asta s-a inrait,nu-i mai pasa de celalalt,nu mai stie ce e aia empatie! nu injura daca nu-ti place desi e si asta o forma de refulare! :))

Anonim spunea...

Acceseaza,te rog,draga Anca,link-ul urmator http://isabellelorelai.wordpress.com/
Daca ai rabdare,o sa vezi ca au fost ingerasi pt care ajutorul nostru,al meu,al tau,al altora, a insemnat diferenta intre viata si moarte.Noi stam si comentam si vrem sa rezolvam problemele mari ale omenirii si...langa noi mor oameni.Pentru ingerasii aceia draga Anca, n-a contat ,,cati "Filipi" sant in tzara asta,nu neaparat preoti?" nici,, ce facem ca nu putem sa-i ajutam pe toti? "
Imi pare rau ca gandesti astfel si imi cer iertare daca te-am suparat cumva.Sper ca modul tau de a gandi si a actiona sa se schimbe fara ca sa treci prin vreo incercare dureroasa.Sper sa intelegi ca si tu poti face ceva!(dincolo de vorbe,sudalme si asteptare)

anca spunea...

oki,vad ca nu vrei sa intelegi!
1- nu-i nevoie sa treci printr-un necaz pentru a fi mai bun ,o faci pentru ca asa simti!
2-nu am zis sa nu-i ajutam ,nu intru pe blogul asta ca sa ma laud cu faptele mele! de unde ai dedus ca refuz sa-i ajut pe cei cu nevoi?
am facut-o si o voi mai face
3-socot ca nu am ce sa schimb in modul meu de a gandi,repet-desi nu-mi place sa fac tapaj de asta- ajut pe cine pot si cu ce pot !
imi pare rau ca ai inteles altceva ,probabil ca nu stiu sa ma fac inteleasa!
iti doresc tot binele din lume si iti doresc sa nu treci nici tu prin experiente dureroase!

Anonim spunea...

Draga Anca,inca o data,te rog sa ma ierti daca te-am suparat cumva.Dupa citirea ultimului tau comentariu consider ca,,polemica" noastra ar trebui sa ia sfarsit aici.
Se pare ca functionam pe lungimi de unde diferite.

Anonim spunea...

Drama este .... si e drama ptr ca sint si ei oameni in America multi nu isi permit nici burgerul cel mic , tara unde candva mcd era arhiplin si se manca la greu.La Chicago in Hermosa sau chiar in multinationalul NY in Southbronx e masa saracilor care cu greu face fata cererii.dela un vizitator al Americii din Germania.........

Mediafax