luni, 10 ianuarie 2011

Prosperitatea lor

Viata politica romaneasca continua agitata, fara sperante si fara orizonturi pentru poporul roman care si-a ales calaii cu nonsalanta. Basescu si clica lui guverneaza dupa bunul plac pe spinarea muncitorilor si pensionarilor. In acelasi timp, nu uita sa indatoreze tara cat mai mult "asasinilor" de la FMI.

Antonescu si-a bagat partidul intr-o cloaca cu PC-istii detestati de toti alegatorii. Presupun ca toate astea se intampla pentru o mai buna mediatizare a sa la televiziunile lui Dan Voiculescu, "profesor doctor" cum ii place sa i se spuna. Cine stie ce va iesi? Ce ironie a sortii, referindu-ma la PC, sa ai toti banii din lume si lumea sa fuga de tine ca de raie, sa nu poti ridica un partidulet de cartier la rang de partid de capitala macar!

Ponta nu e capabil sa duca steagul social-democrat nici macar la nivelul "prostanacului". Lipsa de implicare a greilor din partid e totala.

Codrin Stefanescu si Marinescu Marius isi continua misiunea de a distruge PRM-ul si care, cunoscand temperamentul lui Vadim, il imping la actiuni care ii dauneaza din toate punctele de vedere.

In aceste momente, cum sa nu jubileze Basescu si camarila lui? La urmatoarele alegeri ii vor pacali iar cu galeti si cu tricouri pe romani, le vor spune ca au taiat in carne vie, dar va urma prosperitate. Au dreptate, prosperitatea lor!

7 comentarii:

anca spunea...

Ioane,nu e vorba de nonsalanta ci de prostie in stare pura!!
alianta dintre o floare si un motan e contra naturii,parerea mea! fac parte din regnuri diferite (fauna si flora) mai bine i-ar fi spus AC/DC in loc de ACD ,poate ar fi atras mai multi spectatori!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Parerea mea e aceeasi, e un fel de anus contra naturii!

Anonim spunea...

eu astept sa vad acel om care sa aiba aura unui viitor presedinte al Romaniei acel om care sa spuna cu convingere romanilor ,mergeti cu mine (yes we can).Parca in politica romaneasca lipsesc acei analisti ai publicului.Obama poate e un presedinte prost dar a avut ca si Kennedy acei consilieri care l-au ales si consiliat superprofesionist...Acel om in care masele sa eibe incredere.din germania......

Anonim spunea...

hi :) hi :) hi :)

3 sondaje, 2 fumigene si o sa dansati sarba pinguinului intr-un picior si cu limba scoasa.

Anonim spunea...

Crin si-a dorit publicitate neconditionata, de parca n-avea destula, pe Antene!
Personal, cred ca i se pregateste debarcarea, nu ca mi-as dori asa ceva, neaparat.
Cat despre M.Marinescu si C.Stefanescu, e adevarat, au misiune sa distruga PRM si sa-l preia ei. Ideea este ca peremistii fideli ii urasc pe astia de moarte, stau in umbra si nu vor permite asa ceva daca se intampla ceva lui Vadim.

Ion de la Chiuiesti spunea...

De la inceput am spus ca Crin e un papagal. S-a dovedit a fi. Bine, a fost o solutie pentru debarcarea lui Tariceanu, dar sunt indivizi mai competenti ca el in PNL. Daca ar trebui sa numesc unul, primul ar fi Orban.

Cat despre PRM, are o problema uriasa. Haita aia trebuie extirpata. Parca l-au demonizat pe Vadim, i-au facut vraji!

Anonim spunea...

Peremistii adevarati nu-i vor lasa sa distruga partidul.

Mediafax