miercuri, 12 ianuarie 2011

Umbra lui Boc...


..., dar nu la Cozia. Fotografie facuta azi la o statie de gaz GPL. Mascota lui Boc la mare cinste!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Fara suparare, Boc nu e vinovat. Vinovati sunt TOTI parlamentarii care au votat instrainarea PETROM (mai putin PRM). Alora trebuie sa li se ia gatu', lor, familiilor lor pana la a noua spita de la roata, sa ramana exemplu' in istoria natiunii pentru vanzatorii de tara. 1-2 exemple de-astea si i-ai linistit pe alti doritori de tradare si imbogatire pe spinarea Avutiei Nationale!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Fara suparare, dar vreti cumva sa-l scoateti pe Boc virgin, imaculat? A luat idiotul asta vreo masura pentru poporul roman? Daca stiti vreuna, sa mi-o spuneti si mie. Sau vreo masura reformatoare in afara de taieri, bineinteles. Ticalosii astia nu fac si nu au facut reforma, fac numai idiotenii. Boc degeaba e jurist la apelul bocancilor, Curtea Constitutionala i-a respins legi la greu.In schimb, firmele asociate liderilor PDL si lui Basescu prospera si acumuleaza pe timp de criza.

Sigur, nu pot uita nici vanzarea Petrom pe bani de nimic, dar asta a fost demult iar astia cand au venit la putere au zis ca ei sunt cinstitii planetei. S-a dovedit ca ei sunt marii talhari. Ce inseamna Petromul fata de miliardele de euro cu care ne-au indatorat poporul pe inca vreo 15 generatii? Unde sunt miliardele alea? Ati vazut vreun ban? Ne mint ca pensii si salarii inghit. Mint. Alea se achita din impozitele firmelor mici dar si transnationalelor. Banii pentru sanatate unde se duc, care ii achitam luna de luna si intra la buget ritmic? Sunt deturnati de Boc si Udrea pentru clientii lor, in timp ce bolnavii mor din lipsa de medicamente!

Din pacate, vanzatorii de tara nu mai sunt pedepsiti, nu sunt nici macar arestati. Tradatorii apar prin presa si televiziuni si isi castiga drepturi si averi inventate, vezi tradatorul Pacepa, Raceanu si altii.

Dar m-am ambalat, sa facem o pauza..

Anonim spunea...

V-ati ambalat, dar pe Boc nu-l duce capul deloc.

Mediafax