duminică, 13 februarie 2011

Cateva din fotografiile premiate la concursul World Press Photo


Probabil ca niciodata nu voi intelege de ce  fotografia care o reprezinta pe Bibi Aisha, o tanara afgana cu nasul taiat, a castigat marele premiu la concursul World Press Photo, unde au participat mai bine de o suta de mii de fotografii. Banuiesc ca s-a premiat povestea in detrimentul artei fotografice. Mai multe fotografii aici.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ioane ,
poate nu-ti dai seama dar ceea ce vezi in acele poze este normalul !!!

Sa intri la pareri daca vei vedea premiata o poza cu un camp cu flori sau o pasare zburand sau un copil zambind cu acea inocenta biblica .

Repet , monstruozitatea a devenit cotidiana , normala . Uita-te-n jur ( a nu se intelege ca te injur ) si spune ce vezi . Dar nu in curtea unei biserici sau manastiri ci pe strada , priveste manifestarile tinerilor , in principal dar si a celorlalti . Cati sunt " normali " si cati normali ?

Doamne , ajuta-ne !

Ion de la Chiuiesti spunea...

Mda, din pacate ai dreptate. Poate vor sa ne scoata pe noi anormali, precum zice avva Antonie: "Va veni vremea ca oamenii să înnebunească si când vor vedea pe cineva că nu înnebuneste se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor."

Mediafax