joi, 17 februarie 2011

Esecul politicilor multiculturale

Un articol din Pravda arata ca, dupa Angela Merkel in Germania si Cameron in Marea Britanie, a venit randul lui Sarkozy sa anunte esecul politicilor multiculturale.

"Adevărul este că, în toate democraţiile noastre, am fost prea preocupati de identitatea persoanei care soseşte si nu indeajuns de identitatea tarii din care provine acea persoană. Timpurile s-au schimbat, şi stiu că acest lucru ar putea parea şocant. Aşa că trebuie oprit.  Dacă veniţi în Franţa sunteţi de acord să va amestecati  într-o comunitate care este comunitatea naţională.. Dacă nu puteti accepta asta, nu sunteti bineveniti în Franta.

Compatrioţii noştri musulmani trebuie să fie capabili să trăiască şi să practice religia lor, la fel ca oricine altcineva în Franţa, nu vrem ca oamenii să se roage într-un mod ostentativ în stradă. Rugăciunea nu ofensează pe nimeni, dar nu vrem prozelitism religios agresiv ", a spus presedintele Frantei.

Totodata se mai arata ca mulţi musulmani francezi nu doresc să lucreze, in timp ce nativii  din Franţa trebuie să plătească impozite mai mari. Nivelul criminalităţii în rândul imigranţilor musulmani este considerabil mai mare în comparaţie cu nativii francezi. Un număr de moschei promoveaza Jihadul şi îndeamnă pe alţii să sprijine terorişti în Caucaz, în Irak, Afganistan şi alte locatii fierbinti.

Legat de toate acestea as dori sa va spun un banc pe care  l-am primit pe mail.  Cica o casa cu cinci etaje in Montreal a ars din temelie, accident soldat cu multi morti.
- Familia de musulmani de la etajul intii toti decedati
- Familia de tigani de la etajul II decedati
- Familia de negri de la etajul III idem decedati
- Familia de pakistanezi de 8 persoane de la etajul IV la fel.
- Perechea de albi de la etajul V a scapat
Comunitatea de musulmani a pretins ancheta pentru a afla din ce cauza au scapat albii din incediu, pretentii solicitate si de comunitatile de tigani , de negri si de pakistanezi. A fost ceruta si declaratia sefului pompierilor.
Raspuns :
" Pai in dimineata aia albii s-au dus la lucru"

4 comentarii:

Anonim spunea...

Hi... Hi... Hi.... +1000000 :)

Anonim spunea...

Bun , hai sa luam bancul ca pe un dat . Intreb : noi , albii , in acest context cum suntem priviti , de noi si de ceilalti ?

de noi : ba , da` prosti mai suntem , doar noi muncim ?
de ceilalti : ba , daca vreti sa traiti bine , cumparati-va cativa albi si trimiteti-i la munca . La cat sunt de prosti , nici nu-si dau seama ca sunt exploatati , se vor crede emancipati .

evident ca cine a scos bancul a fost fie alb ( si chiar ca in prostia lui a vrut sa iasa ca albii ar fi harnici dar , de fapt , au cazut de prosti ) , fie evreu ( evreul de vis-a-vis de acea casa , care de ani de zile isi dorea sa se extinda si nu gasea ocazia fara sa fie incriminat ; astfel a dat vina de albi-vezi holocaustul -pentru ceva ce facuse chiar el ) .

Bancul la prima vedere pare cam aiurea dar daca il macinam un pic , gasim multe esente .

Doamne , ajuta-ne !

Ion de la Chiuiesti spunea...

Bancul reflecta realitatea.Sa lasam deoparte negrii, pakistanezii, magrebienii etc si sa ne uitam la tigani. Vedeti tigani la munca? Sa fim seriosi. Pe vremurile de dinainte de '89 aveam tigani la servici pentru ca ii forta Militia si tot cu smecherii se ocupau si cu hotii.

Anonim spunea...

Un fenomen interesant il remarc in Germania. Romanii sint ( si acest lucru il spun ca cineva care are peste 20 de ani de trai aici) una din cele mai apreciate etnii, in sensul bun al cuvantului.Si cel putin cei emigrati pana in 5 adica cu "scoala veche" sint toti oameni realizati pe plan social harnici si cinstiti. In ultimii ani s-a mai stricat din cauza imaginii pe care o fac tiganii si unele grupuri de infractori neaosi. Oricum "latinii nostrii superiori " cum se considera italienii sint grupul unde elevii nu termina majoritatea nici un liceu cel mai prost dpv al invatamintului grup etnic.Pe strada acel amestec al raselor dorit de globalisti nu este prea vizibil :vad grupuri de turci, rusi , thai fiecare separat.Arareori grupuri mixte!

Mediafax