sâmbătă, 12 februarie 2011

Ofensiva impotriva omului

Pe zi ce trece, mi se pare tot mai grea si nesanatoasa viata de european. UE va interzice plante medicinale de la 1 Aprilie, in schimb ne lasa sa vindem etnobotanice la greu. Ceaiurile cu care stramosii nostri s-au tratat de la Facere incoace vor fi in parte interzise, precum si produse pe baza de plante care si-au dovedit eficacitatea de-a lungul a sute de ani. Ni se confisca natura si medicina ei, pe care Dumnezeu ne-a pus-o la dispozitie in marea lui generozitate. Dar carui Dumnezeu se inchina mai marii Europei si ai lumii? Brrrr..

Nu am vrut niciodata in aceasta Uniune blestemata. Dar m-a intrebat careva si pe mine? A luat cineva in calcul "Nu"-ul meu? Traim un cosmar si multi nu realizeaza inca. 

P.S. O sa ajungem sa cultivam musetelul si menta precum traficantii marijuana si o sa fim trimisi in inchisori pentru asta. Mai greu de inteles mi se pare vesnica slugarnicie cu care executa conducatorii nostri ordinele aberante ale ticalosilor de la Bruxelles. Dar cine se aseamana se aduna, nu?

5 comentarii:

romanbun spunea...

Am face bine sa ne adunam cat mai multi pe un singur forum sa luptam eficient contra denigrarii plantelor. In Vest exista organizatii inregistrate OFICIAL in acest sens. Trebuie gasit unul sau mai multi medici cu competenta in plante med. care sa ia taurul de coarne.

Ion de la Chiuiesti spunea...

As fi de acord imediat. Nu neaparat medici. Exista batrani care cunosc plantele mai bine decat orice doctor sau care stiu prepara leacuri din plante mai bune decat cele de sinteza.

romanbun spunea...

Domnule Ion, eu m-am referit la a combate aceasta agresiune LEGAL, cu oameni calificati, nu ca noi care dam din gura pe bloguri. Asa nu vom realiza ceva concret!
Doamne-ajuta!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Un prim pas este constituirea unui ONG. Cei care se vor identifica cu principiile si ideile acestui ONG se vor inregimenta.

romanbun spunea...

Am vorbit cu cineva care are farmacie naturista pe net si a zis ca lumea nu e interesata( nici macar in randul celor din bransa-medici sau farmacisti). Se asteapta 1 aprilie sa se vada ce va urma. Abia apoi daca se va lua o reactie. Cert e ca nu exista nici o organizare :ONG, Fundatie , etc. Pacat... De ce oare suntem romanii asa de neimplicati in viata sociala?

Mediafax