luni, 4 aprilie 2011

Ce stie NATO sa faca mai bine: Masacrarea civililor

Adevărul începe să iasă la iveala in  Libia. În timp ce forţele armate ale colonelului Gadaffi lupta împotriva teroriştilor islamişti cu legături  Al-Qaeda, NATO macelareste din nou civili. Şapte copii au fost ucişi de către un pilot "erou" NATO. Bullseye!

Bullseye, d-lor Cameron şi Sarkozy! Şapte copii sacrificati de către un pilot NATO. Patru fete şi trei băieţi au fost sfartecati în bucăţi de o bombă NATO în apropierea  Brega, conform unui medic local care a dat vestea. Este aceasta  "protejarea civililor" şi politica "no-fly zone"?

Aceasta, după ce un spital şi o casă de civili au fost spulberate în Mizdah în vestul Libiei. Mai multi civili, inclusiv o batrana si un copil au fost masacraţi de rachete NATO. Aceasta, după ce 40 de civili au fost ucisi în Tripoli, conform Vaticanului. Cum pot Nicolas Sarkozy şi  David Cameron dormi  noaptea după asta, sfideaza logica sau  asta arată  ce caractere dure si reci au acestia.

Adevarul sa fie cunoscut: Agentii CIA, în complicitate cu  prim-ministru Cameron şi preşedintele Sarkozy (cu rata de popularitate scazuta), dornici să joace cartea  războiului, au început sa provoace probleme la frontierele Libiei (de ce nu au început probleme în capitala Tripoli?) care au reuşit să măture regimurile în Tunisia şi Egipt rapid.

Ceea ce nu au realizat ei şi ar fi fost poate mai rău dacă ar fi făcut-o, a fost ca asa-zisii "rebeli" au legături cu Al-Qaeda, cum a admis liderul lor Hakim Al-Hasidi care a luptat împotriva forţelor NATO din Afganistan angajand luptători din Benghazi în această ţară şi în Irak.

În loc de bombardarea civililor si distrugerea spitalelor, de ce domnul Cameron nu cheltuie mai mulţi bani pe  propriul Serviciul Naţional de Sănătate? Având în vedere că costul pe oră/aeronava este 40 - 50.000 de lire sterline, nu ar fi mai bine cheltuiţi banii în construirea unor facilităţi de asistenţă medicală si nu comiterea de infracţiuni de război?
Sursa

Niciun comentariu:

Mediafax