joi, 14 aprilie 2011

O noua idiotenie marca "Basescu"

Din nou am avut dreptate. Intr-un articol din 31.03.2011, scriam  "Sper ca Basescu sa nu faca pe viteazul si sa primeasca oameni care trebuiesc hraniti, imbracati, platiti, care nu au muncit si nu vor munci niciodata" referindu-ma la emigrantii din Italia si anticipand gandirea idioata a primului cetatean al tarii. 

Nu au trecut decat doua saptamani de atunci si Basescu vrea sa apara ca salvatorul Italiei primind 200 de tunisieni. Din nou iese la rampa caracterul mic si slugarnic al presedintelui iubitor de "licurici".  Mai mult decat atat, fapta acestuia constituie o sfidare si o nesimtire crasa fata de acei cetateni romani siliti sa traiasca de azi pe maine in lipsuri groaznice, fara hrana si medicamente, fara adaposturi si sprijin de la guvern.

Cat despre tunisieni si libieni, daca ei ar fi victime ale unor cataclisme naturale, OK, sa-i ajutam in limita posibilitatilor. Dar  in situatia de fata ar face bine sa-i hraneasca si sa-i tina cei care le-au exportat "democratia", care i-au bombardat si le fura resursele.

PS. Sau poate Basescu vrea sa-i ajute din averea sa personala, caz in care nu as avea nimic de obiectat.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Islamizarea Romaniei a inceput ! Tatarul vrea sa "vopseasca" Romania in VERDE !

Nicolae Nicu spunea...

Păi, cam acesta e sensul politicii regimului de la Bucureşti. Determinarea, prin orice mijloace, a populaţiei autohtone să emigreze din ţară încotro o vedea şi înlocuirea ei treptată cu populaţii alogene, turme de chiloţari malnutriţi şi alienaţi, refugiaţi din bantustanele natale şi refuzaţi de Ioropa, care se vor mulţumi p-aici, prin Carpaţi, cu mult mai puţin decît "pretenţioşii" de români.

Zilele trecute, ministrul italian de interne, Roberto Maroni parcă-i zice macaronarului, declara că ţara sa studiază varianta de a renunţa la apartenenţa la Uniunea Europeană(!), apartenenţă care, spune el, nu a adus ţării sale nici un beneficiu concret, iar în prezent nici un stat de pe teritoriul european nu vrea să ajute Italia, care se confruntă cu un val de imigranţi nord-africani fără precedent şi căruia Roma nu e nici pregătită, nici dispusă să îi facă faţă!

Fire simţitoare, ca a Coanii Joiţica, preşedintele României, ete-te, sare el promt în ajutorul anticei metropole, guvernate astăzi de prietenul său, codoşul bătrîn Berlusconi, numai nu care cumva "Cizma" să defecteze din uniune şi să inducă şi altor păcăliţi la ţăruş idei similare. Ca şi cum, adică, aici nu ar fi tot Uniunea Europeană (ştii, Ioane, am mai vorbit noi pe subiectul ăsta...)!

De ce le e frică, nu or să scape. Oricum struţo-cămila europeană s-a născut gata moartă! Şi aşa puteee..., de zici "ce-i asta?"!

Bun, dar cum procedăm noi? Ha?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Cat de repede am uitat cum macaronarii isi bateau joc si haituiau romanii nostri, romani care acceptau slujbele pe care italienii aceia corciti le refuzau!

Anonim spunea...

Ministrul de interne german Friedrich ,o persoana devenita antidemocratica pentru propozitia sa "Germania are la baza crestinismul si nu vom accepta altceva" a declarat ca Germania ia in calcul "controale severe" la granitele sle si nu va accepta nici un emigrant din Libia sau Tunisia.

Ion de la Chiuiesti spunea...

D-ul din Germania:
Corect. Romania este si azi un stat(chiar daca nu mai este "de sine statator") tocmai datorita Ortodoxiei, a credintei poporului nostru in Dumnezeu. Cand il ai pe Dumnezeu, totul e mai usor.

Si acum sa vina astia sa pangareasca valorile noastre? Sa stea acolo si sa-i hraneasca americanii, Franta si Marea Britanie!

Mediafax