luni, 2 mai 2011

O noua intoxicare planetara

Daca lumea intreaga a fost prostita cu asa-zisele atacuri de la 9/11/2001, cand serviciile secrete americane au provocat prabusirea prin implozie a 3 cladiri(Cladirea 7 fiind anuntata ca prabusita cand inca era in picioare printr-o gafa antologica a BBC-ului si a nesincronizarii serviciilor) plus "bombardarea" Pentagonului, cu aceeasi dezinvoltura debordanta Obama incearca sa ne prosteasca ca trupele speciale l-au executat pe Osama Bin Laden, iar pentru a respecta "traditia"(a cui) l-au aruncat la rechini in mare.

Ce dovada exista ca Osama a fost executat? Niciuna! De ce au aruncat trupul asa repede? Americanii si-au pierdut orice credibilitate de 20 de ani incoace, ce motiv am avea sa mai credem gogoasele penibile pe care acestia le arunca ?  Oameni buni, e timpul sa ganditi!

PS. Nu trebuie sa scapam din vedere mai vechile legaturi dintre familia Bush si Bin Laden. Vezi aici  si aici.

PS2. Ce urmeaza? Ce  sau cine va acoperi golul lasat de mitul Osama Bin Laden? Ghicitorului recompensa!

6 comentarii:

anca spunea...

lasa Ioane,inventeaza ei un alt peronagiu,cat ai zice peste apare alt teroric la orizont! intreabarea care se pune este daca acesta o sa apara in urma unui atentat ,asa ca sa stim o treaba! in rest ,asasinat,mare,ADN,poze fotosopate....un amestec de minciuni ,un coctail care nu s-a amestecat bine :)))))))
am avut un regal de vineri incoace,de la nunta p**** via beatificare la moartea binladeasca :)))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ca sa parafrazez pe Maria Antoaneta, "N-are poporul paine?" Sa schimbe 100 de euro si sa se uite la circ! Asta avem din belsug!

Anonim spunea...

De 1 Mai, nemtii, turcii tot si-au mai amintit de niscaiva drepturi democratice. Noi? Gratare maneliste, "vamaioti" si rauri de sampanie de lux in cluburi de fite. Amu' intelegeti-i si pe guvernanti, cum sa creada ei ca romanul e nemultumit, ca e afectat de "criza" cand vad ce vad la televizor?
Cat despre diversiunea Osama, aveau americanii nevoie de ea precum noi de arestarea lui Vantu. Praf in ochii prostimii!
R.L.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Plus ca la alegeri Obama va striga ca el e cel care l-a ingropat pe Osama. Se da salvatorul natiunii in loc sa stea pe plantatie!

Anonim spunea...

Mai stii bancul ala? Stapanul lui(stapanii planetei, vreau sa zic:)) e foarte mandru de el:))))
R.L.

Ion de la Chiuiesti spunea...

:))))

Mediafax