luni, 27 iunie 2011

Rezista, dar sunt obositi

"Existam pentru ca rezistam" proclama Antena 3 la sase ani de la infiintare. Un slogan pe cat de idiot, pe atat de lipsit de orice substanta. Daca la inceputurile sale, Antena 3 promitea, ba chiar facea emisiuni bunicele(imi aduc aminte cu placere de prezenta lui Octavian Paler dar si a lui Cristoiu), acum e cazuta in penibil cam de multisor. Aceeasi tema se reia sufocant in toate emisiunile si anume Basescu si PDL-ul. Dar noi stim ca asta e problema nr.1 a Romaniei. Dar altele nu mai sunt? Fara sa vrea, Antena3 face un mare deserviciu opozitiei. Gadea, Vranceanu-Firea, Badea, Ciutacu, Stan, Radu Tudor etc. nu ne mai surprind cu nimic. Isi cladesc emisiunile obosite pe acelasi subiect. Aceleasi argumente palide sprijinite de tot felul de comedioare de pe youtube, aceleasi interviuri la comanda, aceleasi personaje.

Aseara, la emisiunea aniversara, antenistii nu au uitat sa aduca un omagiu de un rar pupincurism celui "datorita caruia existam", Dan Voiculescu zis Profesoru', zis Felix etc. Omul a carui carisma straluceste, dar lipseste cu desavarsire, a carui simpla prezenta tine Partidul Conservator la 1%. Noroc cu aliantele, bata-le vina!

6 comentarii:

anca spunea...

Ioane,sant obositi,ne plictisesc cu repetarea obsesiva a subiectelor dar... a ramas SINGURA televiziune antibase ceea ce nu e bine,zic! prefer sa ma uit la ei decat la oricare alt post romanesc(labe unu,zece tv,grrrr) cat despre Cristoiu... avea dreptate Vadim cand zicea niste chestii despre pelticul asta! un OPORTUNIST mancator de rahat basescian asta dupa ce l-a injurat atatia ani! rusine,Ion Cristoiu!
iar faptul ca l-au adus aseara pe Bogdan Ota in emisiune ma face sa le acord inca o sansa !

Ion de la Chiuiesti spunea...

Pai toata tara e antibase. Toti il injura si cand va fi de votat, vor pune stampila pe PDL o gramada de mancatori...

L-au adus pe Ota ca nu mai venea nimeni la ei. Au ridicat-o si pe marea "jurnalista" Carmen Avram. Daca aia e jurnalista eu sunt Larry King. Au zis ca dau un vant proaspat. Cand colo, e cam vestejit suflu' asta, e mai mult basina decat vant.

Nicolae Nicu spunea...

Faptul că A3 este singurul post antibăse mă lasă rece, cîtă vreme acest post este sediul propagandei pro-monarhiste şi, implicit, antirepublicane. Antibăsismul celor de acolo nu are o motivaţie corectă, a elementarului simţ de nemulţumire faţă de situaţia socială şi economică a ţării, ci este motivată de jocul unor interese politice meschine, de sorginte antinaţională. În fapt, A3 este cuibul unor agenţi de influenţă, patronaţi de un mercenar politic, de un parvenit. Patria sa şi a celor ca el este banul, idealul său, idealul lor, este opulenţa.

Oarecare circumstanţă atenuantă pe care le-o pot găsi celor de la A3 este aceea că, în nici un caz, nu sînt singurii cu acest profil, de curve politice, de pe piaţa media românească. Altfel spus, la împlinirea vremii vor împărtăşi cu toţii aceeaşi soartă: PUŞCĂRIA! Acolo unde, fireşte, se vor putea curvăsări între ei în voie, mulţi, mulţi ani.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Da Nicule, si sa nu uitam ca Antenele stau pe banii securitatii statului. Banii aceia au fost sustrasi, nu s-au evaporat singuri, sunt in Grivco si in Antene.

anca spunea...

Ioane,aci nu e vorba de "toata tzara",e vorba de televiziune,ori in media noastra au ramas singurii anti! daca nu-ti place nu te uita,scurt (eu asa fac la emisiunea lui gadea ,mai ales de cand e maaare monarhist,mai bine ar fi fost...anarhist ) sau uita-te la favoritul tau peltic :)))))) sa nu crezi ca eu ii simpatizez mai mult decat tine ,sant putini acolo pe care ii apreciez :))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

Anco, pai daca nu m-as uita cum as putea sa-i critic, nu?

Mediafax