miercuri, 15 iunie 2011

Vremea tradatorilor

Dupa Pacepa si Raceanu, un alt tradator de tara isi recapata drepturile de roman. Este vorba de Constantin Rauta care prin '73 a fugit cu valiza diplomatica cu tot. Dupa ce ca din cauza tradarii sale au murit patrioti romani si Romania a suferit prejudicii grave, parca vad ca individul va cere averi si pensii retroactive, ca rasplata pentru gestul sau criminal.

Vezi si

Vanzatori de tara, iubitori de arginti

4 comentarii:

Anonim spunea...

" ... parca vad ca individul va cere averi si pensii retroactive, ca rasplata pentru gestul sau criminal. " -nu neaparat . S-ar putea sa primeasca chiar fara sa ceara .

Doamne , ce-am ajuns ! Oamenii astia au tradat TARA , nu l-au tradat pe Ceausescu , n-au tradat comunismul , au scuipat exact pe ceea ce , acum , vin sa linga . N-au fost ca oricare fugar care a trecut in occident ilegal , ei au carat cu ei si varsat acolo , o multime de informatii vitale pentru tara . N-ar fi nici o problema daca macar pe unul l-as auzi spunand ca-si cere iertare in fata natiei romane pentru prejudiciile aduse , dar ei vin plini de superioritatea nesuferita a occidentului .

Dumnezeu sa-i ierte !

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ai dreptate. Un simplu gest de pocainta, un simplu "iarta-ma popor roman!" ar fi poate de ajuns. Dar nu, ei isi etaleaza mandria si mizeria umana, isi inventeaza o asa-zisa dizidenta ca sa-si acopere tradarea.

Anonim spunea...

nici macar daca atzi citit "Orizonturi rosii" de Pacepa o carte care denota o inteligentza deosebita nu imi pare!
aceea carte e ca nivel ceva apropiat de Sandra Brown.
Asta visavis de nivelul intelectual al lui Pacepa.
Sincer el nici macar nu afost un spion american a fost un lingau care a trecut pentru niste bani pe partea cealalta a baricadei.
Din Germania.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Am citit cartea cand a aparut. Bineinteles ca sunt basme.

Mediafax