sâmbătă, 16 iulie 2011

In sfarsit, gandeste

In sfarsit, Boc gandeste. Sau poate nu e ideea lui. El spune ca "că reparaţii materiale trebuie să aibă în continuare în primul rând cei care într-adevăr au avut victime în familie, deci cei decedaţi, urmaşii acestora şi cei răniţi, ei trebuie să aibă prioritate din partea statului. Vom face o analiză şi vom discuta cu cărţile pe masă cu toţi cei implicaţi. Reparaţii materiale trebuie asigurate în primul rând acelora care au murit în Revoluţie, celor care au răniţi în urma Revoluţiei şi, în funcţie de resursele pe care bugetul le are în continuare, să gradăm aceste drepturi, dar începând cu cei care au avut victime sau răniţi în familie".

Şeful Guvernului a declarat, joi seara, la postul B1 TV , că plata stipendiilor destinate revoluţionarilor, care necesită milioane de euro anual de la buget, se mai justifică doar pentru urmaşii persoanelor decedate sau grav rănite în Revoluţia din 1989, iar problema trebuie discutată chiar dacă tema este una sensibilă.  "Ar trebui în primul rând să ne preocupe astăzi soarta acelora care sunt urmaşii celor decedaţi sau răniţi grav în Revoluţie. Restul, cred că deja 20 de ani sunt suficienţi şi cred că ar trebui să reintrăm în rândul lumii în privinţa drepturilor şi obligaţiilor", a spus Boc(Mediafax).

Mi se pare normal sa se incheie cu clasa privilegiatilor de la Revolutia din '89, cu pensiile sfidatoare. Am participat la revolutie in puncte fierbinti din convingerea ca va fi bine, nicidecum pentru privilegii si mariri(Bineinteles ca m-am trezit repede). Nu m-am inscris in nici o asociatie de asa-zisi revolutionari desi pot proba fiecare ora din acel decembrie. In schimb, cunosc oameni care pe toata perioada revolutiei au stat ascunsi in cotloane iar acum unii au cerut pe langa drepturile pe care Iliescu le-a acordat cu mare usurinta acestor asociatii, si titlul de cetateni de onoare al unor orase, cu tupeu maxim. Cunosc sef de asociatie care a pus sa semneze pe falsii revolutionari ca-i cedeaza cota parte din pensie si le-a vandut pamanturile primite(1ha). E destul! S-au destrabalat destul pe banii poporului. Decizia lui Boc va starni reactii adverse, dar fara mare anvergura de data asta, important este ca acesta sa nu cedeze. La munca "tovarasi"!

Vezi si: Unde ne sunt "revolutionarii"?

8 comentarii:

anca spunea...

in sfarsit sant de acord cu Boc ! acest lucru trebuia facut demult...da' bine ca il face cineva acum !
aaa,si mai sant de acord cu Bocu' in privinta uniformelor !
apropo de "bocu"! Ce a spus ambasadorul Frantei dupa ce si-a revenit din lesin? Merci, Bocu ! :))))))))))))))))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

M-am saturat de "revolutionari" ca de mere paduretze! Si eu sunt de acord cu uniformele. Am doi copii la scoala si nu stii care sunt elevi si care profesori.

Nicolae Nicu spunea...

Mai bine prea tîrziu, decît niciodată...

anca spunea...

ioi,ioi,ioi,s-au suparat parazitzii ,aaa,ups, revolutionarii draga :))))))))))))))))))))

anca spunea...

hahaha,am uitat asta
http://www.realitatea.net/revolutionarii-ies-in-piata_853909.html

Nicolae Nicu spunea...

Te pomeneşti că ăştia, drept represalii, pun acum de-o revoluţie pentru a reinstaura socialismul! După care, comuniştii le vor recunoaşte meritele de eroi ai clasei muncitoare şi astfel le vor asigura perpetuarea drepturilor revoluţionare confiscate astăzi de Bocu.

Ion de la Chiuiesti spunea...

S-au kkt pe ei, scuzati limbajul! Sa iasa in strada sa ce? S-a terminat era revolutiilor. Daca nu ai KGB-ul, CIA sau Mossad in spate, nu ai sanse:)))

anca spunea...

LIPITORI! atat !!

Mediafax