joi, 21 iulie 2011

MAE, o institutie degradata si inutila

Care este rolul MAE? Pot sa afirm fara teama de a gresi ca in acest moment ministerul este condus de diletanti iar politica externa a Romaniei se desfasoara intr-o singura directie, si anume impotriva intereselor Romaniei si a poporului roman.

In timp ce Spania anunta restrictii pe piata muncii pentru cetatenii romani, MAE mananca rahat, mai precis Teodor Baconschi si omologul spaniol, doamna Trinidad Jimenez Garcia-Herrera au agreat crearea unui grup de lucru operational (task force) destinat sa gestioneze toate aspectele care decurg din implementarea deciziei autoritatilor spaniole. Adica o comisie care sa faca ce?

Adica nu tu proteste, nu tu reclamatii la Bruxelles, nu tu respectarea tratatelor. Adica tot ce ni s-a povestit despre libera circulatie, dreptul de munca si de a trai oriunde pe teritoriul uniunii au fost niste minciuni ordinare. Daca Romania inghite mizeria asta, ne vor scuipa si altii in curand. Desi se spune ca toate statele sunt egale in cadrul Uniunii, iata un nou exemplu care demonstreaza ca unii sunt mai "egali" ca altii.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Corecta aprecierea dvs. cu toate acestea consider ca cea mai frumoasa "razbunare" ar fi crearea unor conditii de trai care sa faca romanii sa nu mai vrea sa solicite permise de munca in Spania.,,ci sa vrea sa lucreze in Romania.Dar cred e un vis frumos .......din Germania...

Ion de la Chiuiesti spunea...

Pai daca e democratie, fiecare are dreptul sa-si aleaga unde sa traiasca. De ce vine ala sa ma ingradeasca? Noua Ordine Mondiala propovaduieste multiculturalismul, corectitudinea politica, desi aceste concepte functioneaza doar pe hartie.

Anonim spunea...

http://acvilaortodoxa.wordpress.com/2011/07/04/generatia-playback/#comment-179

Mediafax