duminică, 17 iulie 2011

S-a deschis sezonul la decoratii

Basescu l-a decorat pe Vladimir Tisminetki, alias Tismaneanu, un nume de trista amintire pentru Romania, cu Ordinul National pentru Merit in grad de Mare Ofiter. Habar nu am daca aceasta decoratie presupune, pe langa tinicheaua din piept, si alte drepturi. O sa ma interesez. Dar, pe langa numele celui decorat, m-a mai frapat ceva. Aceasta decorare se face la propunerea Institutului Cultural Roman, acelasi institut care promova satanismul,  sexualitatea deformata, blasfemia, sub conducerea lui Horia Roman Patapievici, in cadrul unor expozitii desantate si desfranate.

In motivarea deciziei ciudate scrie asa: "in semn de apreciere deosebita a prestigioasei activitati profesionale, pentru eforturile sustinute in promovarea democratiei din Romania". Poate imi spune si mie cineva cum a contribuit acest individ la promovarea democratiei, ca eu nu am auzit asa ceva. Cat despre asa-zisa condamnare a comunismului, a fost doar un circ si un rateu prezidential, care nu a starnit nici cel mai mic interes.

Vladimir Tismaneanu ramane un profitor ordinar al sistemului comunist dar si al acestor vremuri tulburi, un om care s-a dezis de tatal sau, caracterizandu-l drept „un leninist fanatic şi dur”, desi datorita acestuia a avut o viata lipsita de griji, a vazut occidentul si a putut ramane acolo. Deocamdata sta bine platit pe banii tarii fara sa produca nimic, sub aripa lui Basescu. In definitiv, cine se aseamana se aduna.

7 comentarii:

anca spunea...

asta-i din categoria" intre noi,securistii" sa si-o bage in cur,scurt pe doi :))))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

Cum le mai nimeresti "Bibicule"!

Nicolae Nicu spunea...

Vladimir Tismăneanu este dovada vie şi irefutabilă că nu numai ţiganul îi taie capu' lui ta-su cînd ajunge... belfer!

anca spunea...

eu sant "Bibica" ca am secs feminin :))))))))))))))))))))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

@Nicu: Sau poate tocmai si-a demascat originile nestiute:)))

Bibica, sa ne traiesti!

Nicolae Nicu spunea...

@Ion
Şalom!

Ion de la Chiuiesti spunea...

@Nicu: Mda..

Mediafax