vineri, 1 iulie 2011

Un deznodamant previzibil

Se prabuseste cazul Strauss-Kahn. Femeia care l-a acuzat pe fostul sef al Fondului Monetar a mintit, dezvaluie New York Times. Printre lucurile compromitatoare pentru menajera descoperite de politisti se numara si faptul ca aceasta are probleme cu cererea de azil in SUA, ea fiind la origine din Guineea, si ca are legaturi cu persoane implicate in actiuni criminale, printre care trafic de droguri si spalare de bani. A fost inregistrata o convorbire telefonica intre ea si un barbat arestat pentru 180 de kg de marijuana. Azi are loc o audiere la judecator in care se prezinta noile dovezi.


PS. Cine ii mai da viata inapoi lui Strauss-Kahn? L-au terminat oricum. Sarkozy jubileaza.

6 comentarii:

anca spunea...

Maurul si-a facut datoria, maurul poate sa moara!
pacat ca nu i-a spart moaca lui "napoleonu'poolii" nenea ala de ieri :))))))))))))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

Anca, nu i-a spart moaca dar l-a bagat in sperieti!

Anonim spunea...

este clar ca toata actiunea a avut ca scop eliminarea politica a lui Strauss-Kahn. Cat priveste doamna din Guineea se pare ca asta a intrat in toate paturile posibile incepand de la cererea de azil, foamea de bani etc.

Nicolae Nicu spunea...

Şi evreii se pot război între ei, nu-i aşa? Iată!
Bine, dar la cît rău le-a făcut el statelor sărace din postura pe care a avut-o, aceea de zaraf al lumii, DSK îşi merită soarta cu vîrf şi îndesat.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Bine zici. Ai darul de-a fi mereu scurt si la obiect!

Nicolae Nicu spunea...

Mulţumesc, Ioane. Dar, în privinţa "scurtimii", nu cred că merit, prea adesea. Măcar de n-aş plictisi! Că atunci, tot e bine...

Mediafax