miercuri, 14 septembrie 2011

Rastignirea Romaniei

Traian Basescu a fortat cu siretenie si a reusit o intalnire cu Obama, intalnire care se vrea un raspuns la indiferenta cu care acesta este tratat de marile cancelarii occidentale. In paralel, Baconschi si Hillary Clinton au semnat parteneriatul strategic privind asa-zisul scut antiracheta american instalat pe teritoriul romanesc.

Dupa intrevederea cu omologul sau american, presedintele Basescu a declarat ca "Aceasta vizita in SUA va ramane in istoria Romaniei"(ziarul Puterea). Eu, in ignoranta si nepriceperea mea i-as raspunde ca are dreptate. I-as mai raspunde ca aceasta vizita va intra in istorie drept intalnirea la care Romania a fost rastignita a nu stiu cata oara, a fost aruncata in linia intai a unui viitor conflict, care din nou nu ne apartine. O rastignire cel mai probabil fatala. Iar autorul acestei tradari si crime impotriva Romaniei din nou va scapa nepedepsit. Pe lumea asta.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Fara partinire, intreb numai atat: care presedinte roman poate sta drept in fata balaurilor imperialisti?
Este unul darz? Curajos?
Poporul l-ar urma chit ca se injumatateste populatia Romaniei pentru acest motiv.
Propun ca nu este nimeni ca sa faca ceva mai bun decat Baselu.
Dorinta de pedeapsa nu face parte din comportamentul unui cetatean ceresc.
Fiti constient ca Dumnezeu stie foarte bine de ce a permis asta poporului roman. Sa nu indrazneasca strainii si mai marii pamantului sa isi inchipuie ca au facut totul asa de capul lor.
Domnul ii va lasa sa cada ei insisi in plasa capcanei lor.

sa ne rugam si sa muncim cu bucurie in via Domnului.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Sincer sa fiu, preferam un presedinte precum al cehilor, Vaclav Klaus, un patriot caruia nu ii este teama sa critice hâdosenia asta numita UE. Chiar daca singur nu poate face nimic, macar nu moare ingenuncheat.

Anonim spunea...

Domnule Ion,

in Deveselu ,comuna scutului antiamerican sint pe ici pe colo conditii de Ev mediu, wcuri in curte ulite ca vai de ele si inca cate nu ar putea fi facute pe banii pe care ne cunparam echipamente militare de la prietenii americani.stiti ce ma mira pe mine: ca Gheorghe dela Deveselu are ac macar fiul in Italia sau undeva in "Ioropa" la munca si oare io fi deschis ala ochii ca cum arata Deveselu si cum arata restu lumii.Da Gheorghe (e un nume simbolic) nu se trezeste odata??

Ion de la Chiuiesti spunea...

"Gheorghe" este in amortire!:)))

Mediafax