joi, 6 octombrie 2011

Gand la moartea lui Steve Jobs

Nu stiu cat de bune sunt "jucariile" Apple, pentru ca nu le-am folosit dar si pentru faptul ca sunt adeptul unei vieti mult simplificate fata de ceea ce se traieste acum pe pamant. Dar stiu ca milioane sau zeci de milioane de oameni folosesc cu pasiune telefoanele, computerele, softurile firmei fondate de el. Stiu ca a fost un vizionar. A pariat si a castigat. A fost admirat, respectat, invidiat. 

Dar in acelasi timp a fost om, adica muritor. Moartea fizica nu a ocolit si nu a iertat pe nimeni niciodata. Indiferent de avere, de statut social, de faptele bune sau rele care l-au insotit. Nu stiu ce religie avea Steve Jobs, dar mi-ar place sa cred ca a murit impacat cu el insusi si cu Dumnezeu(cu oamenii sigur era impacat). Dumnezeu sa-l ierte!

3 comentarii:

anca spunea...

in loc de orice comentariu!

http://stoenescu.eu/2011/10/07/steve-jobs-si-lipsa-de-masura/

subscriu la cele scrise de baiatul asta!

Anonim spunea...

Tuturor celor ce descopera ceva indiferent de natie ceva frumos ptr care au visat frumos respect!
In acest timp simplii oameni saracimea NY-ului iese in strada. Si nu numai la NY dar si la Boston sau Chicago. Ce interesant in inima Wall Street acolo unde speculatii evrei si nu numai fac averi americanul simplu se trezeste. Poate il subestimam.......sau poate ar trebui sa ne uitam la noi mai intii...

Anonim spunea...

atat telefonul mobil cat si canepa (produs al naturii) od fi folosite in scopuri nobile (salvarea unei vieti poate depinde de un telefon mobil) cat si oribile(heroina)
Deci nu tehnologia e problema ci NOI cei ce o folosim !!

Mediafax