duminică, 2 octombrie 2011

Un "factor" mincinos

Asa cum "Romanii au talent", emisiune a ProTV-ului, a promovat in faze superioare oameni lipsiti de un minim talent(chiar castigatorul Adrian Tutu), asa si Antena 1 a inceput cu acelasi aplomb sa promoveze nulitati. Aseara, uitandu-ma la emisiunea "Factorul X", juriul de doi bani(cu exceptia Paulei Seling) a impins fortat  progenitura a unor muzicieni de jazz, Bogdan Medvedi, care nu avea nici o legatura cu "fenomenul" si care a incercat o piesa a lui Bruno Mars. Ba mai mult, i s-a facut si un miniclip cu o chitara, un teren de fotbal care ramane in urma, ca sa induca ideea ca a renuntat la o cariera de fotbalist pentru muzica. Altora de ce nu li s-a facut asa un clip!? Sigur ca daca avea vreo urma de talent fotbalistic, ramanea pe teren. Talent pe teren ioc, pe scena nici atat. Probabil ca juriul se bazeaza pe faptul ca multi dintre spectatori nu au legatura cu muzica si nu vor observa. Gresit! Toti au observat mizeria. Paula Seling a refuzat sa valideze smecheria,  spre cinstea ei.

Oare chiar nimic nu mai functioneaza in tara asta decat cu pile, smecherii, interventii?

5 comentarii:

Anonim spunea...

tutu a fost un caz social rezolvat de o mare familie. a celor milostivi. ca nu vrei a vedea e spre rusinea-ti. si orgoliul omoara-l, mai-nainte de a te omorî el pe tine, drept-credinciosule.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Prietene, din cate stiu eu aceste emisiuni sunt create spre a descoperi si pune in valoare talente, nicidecum pentru cazuri sociale. "Dansez pentru tine " este pentru asa ceva. Or eu am spus adevarul sau si asta este interzis? Nu amesteca milostenia cu business-ul ca nu are nici o treaba si iesi din subiect. Foarte bine ca judeci, dar fa-o cu discernamant!

Anonim spunea...

Pile, Cunostinte, Relatii. PCR-ul zilelor noastre. Cat despre cine iese pe locurile 1,2,3, cred ca nu sunt straini "organizatorii" si casele de "pariuri". Felicitari ca ati reusit sa rezistati eroic sa vizionati mizeria, copiata de pe PRo TV, copiata de pe la alte televiziuni la fel de tembele, cu telespectatori la fel de handicapati mintal ca pretutindeni, in lume!
RL

rebecca spunea...

exista si oameni cu suflet mare!

Anonim spunea...

deocamdata singura emisiune cit de cit credibila la posturile tv , este starea vremii. restul este mizerie si manipulare.

Mediafax