miercuri, 22 octombrie 2008

Cu pasi marunti spre eradicarea libertatii

Ultimele zile au adus in atentia publicului interesant o serie de evenimente care nu fac decat sa ateste "teoria conspiratiei".Pe zi ce trece ne indreptam ireversibil spre o sclavie moderna de noi acceptata.

I .Franta propune un guvern economic mondial.

Propunerea presedintelui francez Nicolas Sarkozy privind convocarea unui summit international, pana la sfarsitul acestui an, pentru reformarea sistemului financiar global, a fost primita favorabil de membrii G8, care s-au pronuntat pentru organizarea unei reuniuni pe aceasta tema, la care sa participe si alti actori-cheie, "intr-un viitor apropiat".


Presedintele Nicolas Sarkozy a cerut partenerilor sai din UE, in cadrul Consiliului European de toamna, sa sustina pozitia Frantei privind convocarea unui summit international pentru reformarea sistemului financiar global: "Propun ca, la finalul acestui Consiliu, sa venim cu un mesaj unitar. In acest spirit am propus un summit international pana la sfarsitul acestui an, de preferinta la New York, acolo unde a inceput totul. Doresc ca, asupra acestui subiect, noi, europenii, sa fim deplin uniti".


II.Anglia tara libertatilor reduse

(!)O noua baza de date care va stoca orice convorbire,email sau site vizitat va fi infiintata in Anglia in ciuda valului imens de nemultumiri ( stirea aici )

(!!) Pasaportul va fi necesar la cumpararea unui telefon mobil.Fiecare cetatean care va dori sa cumpere un telefon mobil trebuie sa se inregistreze intr-o baza de date nationala.Cumpararea aparatului va fi conditionata de prezentarea actului de identitate.(stirea aici)

(!!!) Servicii de securitate doresc accesul la informatii personale ale persoanlor de pe siteuri ca facebook .Persoane din domeniu au sustinut aceasta campanie motivand ca "teroristii" sau alti criminali folosesc siteuri gratuite pentru a discuta sau racola victime.(stirea aici)


La noi in tara Marko Bela continua sa aiba un tupeu nesimtit si cu ajutorul lui Tariceanu pregateste o surpriza neplacuta Romanilor in perioada 30 noiembrie-1 Decembrie.
In Romania pretul benzinei a ramas neschimbat cu toate ca pretul barilului de petrol s-a injumatatit din perioada de dinaintea intalnirii Bilderberg(vezi aici detalii despre planurile bilderberg si cum s-a discutat despre scaderea pretului petrolului)


Sursa: "Miscarea de rezistenta".

Niciun comentariu: