vineri, 20 martie 2009

Cand se sesizeaza parchetul?

Comunicarea sau raspandirea prin orice mijloace de stiri date sau informatii false ori de documente falsificate , asta e definitia corecta pe care o da Codul Penal faptelor savarsite de anumiti analisti, jurnalisti si politicieni romani care prin canale mass-media, improsca cu stiri panicarde privitoare la criza economica si financiara, ce induc in eroare populatia si mentin o stare de spaima, de nesiguranta, de anxietate, de incordare. Cand se va sesiza parchetul general cu privire la aceasta fapta incriminata de CP romanesc? De unde se vede ca aceasta stare de lucruri convine de minune anumitor cercuri si grupuri de interese. Din pacate, aceasta institutie care ar trebui sa reprezinte interesele statului roman, se preface ca lucreaza si chiar o face din cand in cand, dar cu permanenta grija de a nu deranja potentatii zilei.

La fel se intampla si in restul lumii.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Parchetul este format din oameni care stau pe salarii care se duc spre suta de milioane, ba chiar mai mult.
Cine poate fi nebun sa se autosesizeze si sa-si piarda locul de munca bine platit?
Unde sa se duca? Sa se faca avocat si sa alerge nebun dupa clienti? Sa-si faca o firma si sa nu doarma noaptea de grija TVA? Sa se angajeze sclav la vreo multinationala si sa munceasca 14 ore pe zi pentru jumatate din banii pe care i-ar lua de la stat? Sa munceasca pamantul, sa se duca in mina? Cine poate fi atat de nebun la cap? Au si ei familii de intretinut, credite la banci,etc.
Institutia autosesizarii ar trebui scoasa din codul penal. Adio, procurorii au prea mult de pierdut, mai ales daca trebuie sa sufle contra vantului.
Apropo, ai mai auzit ceva despre falsurile din declaratiile de avere? S-a autosesizat careva? Haidade!
R

Mediafax