duminică, 29 martie 2009

Nici un compromis!


Cand te-ai imbogatit de pe urma vietii politice si a afacerilor oneroase, cand minti la orice vorba scoti din gura, cand esti implicat in scandaluri de coruptie, incepand cu instrainarea flotei si terminand cu afacerea Popoviciu , sa mai ai tupeul sa vii in fata functionarilor si sa le dai de ales: ori fara serviciu, ori cu salarii de rahat! Asta desi nu ai atributiuni in sensul asta. Nu el, marele sugator de licurici, sa se sacrifice, sau fiica lui care viseaza sa paraziteze sistemul ajutata de aparatul de stat. Nu alesii platiti cu sume uriase si care horcaie “obositi” pe bancile parlamentului. Si toate astea pentru imprumutul ala nenorocit pe care l-au luat sa se aleaga praful de tara asta, sa ne aduca in situatia de nu vom mai plati niciodata datoriile. Nu ma simt solidar cu datoriile pe care guvernul le face si nici nu voi beneficia de o viata mai buna de pe urma acestor bani. Sfatuiesc pe toata lumea sa nu accepte nici un compromis cu talharii.

8 comentarii:

anca spunea...

cita nerusinare,te umple scirba,zau!!
si tare ma tem ca acest individ va fi inca cinci ani in fruntea bucatelor!!nu ne meritam soarta?

Anonim spunea...

O mare parte din vina o poarta acest nesimtit de tariceanu care a supradimensionat aparatul bugetar, angajand, in nestire, zeci de mii de oameni in sistemul parazit care traieste din taxele si impozitele noastre. Or fi si unii care muncesc, dar multi invart 3 hartii, asteapta sa se termine programul, s-au obisnuit cu sporuri, prime, vacante, plati compensatorii, in caz de disponibilizari.
De cand nu ti-ai mai luat concediu 25 de zile lucratoare? Eu, ca intreprinzator, abia pun cap la cap 10 zile lucratoare si-alea stricate de grija taxelor etc.
In schimb, parazitii de la stat profita de toate avantajele. Si in schimb, nici nu pot fi dati afara cu una cu doua. Asa s-a stricat piata muncii in Romania.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Daca ai sti cati bani pleaca anual din Romania pentru datoriile tarii, de unde noi nu am vazut nimic, nici macar o autostrada! La spanzuratoare e locul lor, ca glontul si ghilotina sunt prea nobile.

Anonim spunea...

Da, dar daca te apucu sa spui unde le e locul esti cotat extremist ca Vadim. Stii cat a avut de suferit din cauza faptului ca au scos din context si au rastalmacit faza cu "mitraliera".
Asa ca am o alta propunere.
Le-as da 8 ore la dispozitie sa-si ia banii, bijuteriile si toalele de firma, masinile, avioanele, iahturile, plozii si amantele si sa se duuucaaaa unde or vedea cu ochii. Le-as pune avioane la dispozitie, tot ce trebuie, numai sa paraseasca tara in 8 ore cu conditia sa nu se mai intoarca.
Sa uite de locul acesta pe care l-au distrus. Pare mai democratic, nu?:))))

Anonim spunea...

Un mic comentariu din Germania.Desigur ca faptul ca se fac datorii e ceva discutabil.Este de admis si faptul ca unii oameni vad asa iesirea din criza.Problema este alta.Unde se duc banii?.Dar un lucru trebuie sa va spun.Daca romanii il vor realege pe Basescu sint singuri vinovati.Sa nu cautam mereu altundeva tapi ispasitori ci mai bine sa luam cand ni se da ocazia alegeri intelepte.

anca spunea...

Ioane,aseara, baseasca notarita a avut o interventie telefonica la RTV jalnica!! cit de disperati sint astia? astept o interventie din partea "delfinei",aia ar fi antologiica!!

dramoleta spunea...

In afara de vot, nu ne-a mai ramas nicio arma. Din pacate, eu nu prea am incredere nici in corectitudinea alegerilor.
Am senzatia ca marea coalitie PSD - PD-L si-a cam facut planuri pentru vreo trei cincinale de acum incolo...Foarte convenabil pentru talhari!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Iti dau dreptate. Totul depinde si de strategia lui Basescu vizavi de PSD si PNL, ca precis vor fi evenimente in sensul asta.

Mediafax