miercuri, 11 martie 2009

Slobodan Miloşevici - 11 Martie 2006

S-au scurs trei ani de la moartea, in conditii neelucidate, a patriotului sarb Slobodan Milosevic, fost presedinte al Serbiei si Republicii Federative Yugoslavia. S-a opus dezmembrarii tarii sale de catre forte malefice internationale. A fost extradat la Haga impotriva prevederilor Constitutionale care interziceau asta, de catre Zoran Dindic, prim ministru la vremea aceea(asasinat de patrioti sarbi).

4 comentarii:

anca spunea...

Ioane,multumesc pentru aceasta postare! esti unicul care si-a adus aminte! mersi!!felicitari!
fara nicio legatura cu postarea ta,credeam ca vor fi ceva reactii despre emisiunea de aseara(A3)cu spionul ce l-a arestat pe Che!

anca spunea...

mea culpa! am gasit ceva pe un blog!foarte bun!
http://sfinx777.wordpress.com/2009/03/11/slobodan/

Anonim spunea...

Am crescut inainte de a emigra in Germania in Banat.Si Doamne imi aduc si acum aminte cat de mult insemnau sarbii pentru noi atunci.Se aducea de acolo ciocolata de calitate(Eurocrem si cipiripi)actibilde cu Tigana si Baptiste pepsi pe care fiecare pusti dela Severin sau Timisoara o stia, la campionatul european mergeau sute de masini pe fasie sa vada meciurile, ca sa nu mai zic de Euroliga de baschet depe Beograd 2.La tirgul din Timisoara era o oaza de Occident(blugi,casetofoane, casete cu cantareti cunoscuti,Mireille Matheiu, Nana Mouskouri) piata de sarbi.Un popor care ne-a mai scot din acel negru cotidian de atunci!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Oameni demni, hotarati.

Mediafax