miercuri, 8 aprilie 2009

BANCILE NU PLATESC TAXE LA STAT


Din aceasta cauza bancherii prin intermediul papusilor de la G20 doresc desfiintarea paradisurilor fiscale intrucat in toata lumea nici o banca nu plateste taxe vreunei tari ! Asadar ele sunt intr-un paradis fiscal perpetuu oriunde s-ar afla.

Cand s-a vorbit ultima data de cotizatia bancilor la bugetul statului?

Cand s-a scris ultima data sau s-a prezentat la televizor cam cate procente intra prin impozite de la banci in contul statului?

Niciodata, pentru ca nu se pune problema de asa ceva, este atat de simplu - bancile nu platesc nicio taxa la niciun stat. Bancile sunt stat in stat. Si nimeni nu observa, sau nu are curajul sa afirme acest lucru public pe un canal "oficial" ! Bancile oricum aveau dreptul sa tipareasca bani din nimic prin procedeul legalizat international numit fractional reserve banking, acum vad ca nici taxe nu platesc... Viata ta este o iluzie.

Nu este normal sa platesti taxe la stat ! Acest lucru s-a intamplat datorita datoriei colosale cumulate in timpul primului si celui de-al doilea razboi mondial a guvernelor catre banci particulare, da ai citit bine. Anglia "invingatoare" a terminat de platit datoria cumulata din cel de-al doilea razobi modial prin '97 .

Normal este cand te imbolnavesti sa platesti doctorul, cand mergi pe autostrada sa platesti...De ce sa platesc eu inainte pentru bolile si drumurile altora, asta creeaza lene si iresponsabilitate civica ! Taxarea preventiva ca procedeu este anormala, totalmente necapitalista. Taxele pe venit sunt o modalitate de control asupra populatiei. Masurile totalitare ale lui Obama (prin plata datoriilor bancare private din bani publici) au dublat datoria publica catre stat a americanilor - de la 33.000 USD au ajuns la 65.000 USD, orice copil se naste primeste din start o datorie din partea statului - aici se ingroapa taxele tale... romanii ii ajung din urma cu inca cateva imprumuturi de la FMI.

Guvernele din toata lumea taxeaza (fura) totul :

1. Taxeaza benzina cu 90% pentru drumuri
2. Taxeaza circulatia marfurilor TVA
3. Taxeaza venitul cetatenilor
4. Taxeaza profitul firmelor
5. Taxeaza importurile
6. Taxeaza mostenirile
7. Taxeaza dobanzile
8. Taxeaza pensiile
9. Taxeaza aerul (taxa pe carbon)
10. Taxeaza vacantele si alte produse de lux
11. Taxeaza zborurile internationale

In tot acest timp bancile nu platesc nico taxa, nici TVA, nici taxa pe venit !
TU PLATESTI TOT CE NU PLATESC BANCILE !

Sursa

Niciun comentariu:

Mediafax