joi, 9 aprilie 2009

Ortodoxia, dusmanul nr.1 al Noii Ordini Mondiale


“Elita mondiala cauta sa forteze lumea sa intre intr-un “lagar de concentrare electronic” si singura piedica in calea lor este viziunea crestina a lumii, a declarat Valery Filimonov, biocibernetician, expert in managementul sistemelor si membru al Academiei de Arte si Stiinte Petrovsky.

“E un secret ştiut ca forta principala din spatele comunitatii globale de internet reuneste mai degraba membri anticrestini si cosmopolitani ai elitei mondiale decit oameni de stiinta” a declarat Filimonov agentiei Interfax-Religion.

Tot el a aratat ca acestia edifica o societate in care “fiecare persoana va fi sub supravegherea unui Big Brother ce protejeaza interesele stapanitorilor actuali ai lumii, regilor profitului si camatarilor ce actioneaza la scara globala. E clar ca recesiunea curenta face parte din schema elitei mondiale de a inrobi omenirea” arata Filimonov.

El mai crede ca “nu numai ca este edificat un sistem care sa permita supravegherea permanenta dar se construieste si o structura care sa exercite putere absoluta asupra oamenilor”. El a dat ca exemplu Opinia 20 a Grupului European de Etica a Stiintei si Noilor Tehnologii care arata ca e nevoie de “o transformare a rasei umane” prin “multiplicarea unor tehnologii body-friendly” (compatibile cu organismul uman) care ar “preceda introducerea cyborgilor”. Se propune modificarea indivizilor prin “dispozitive electronice, cipuri subcutanate (adica implantate) si smart taguri”, spune Filimonov.

El crede ca toate acestea sunt introduse cu scopul “de a suprima libertatea data de Dumnezeu omului si de a schimba complet comportamentul uman”.

“Oamenii vor trai conform unor reguli stricte determinate de modele de comportament sistemice, adica vor fi atasamente controlabile ale unor sisteme operate automat. Este evident ca oamenii nu vor putea sa traiasca dupa credinta lor religioasa intr-o asemenea retea globala si nu e un secret ca cei care coordoneaza Noua Ordine Mondiala au facut din Ortodoxie inamicul lor numarul unu”, a mai spus Filimonov”. Sursa: Razboi intru Cuvant.

2 comentarii:

Fabian S. spunea...

Da, de multe sute de ani se stie scopul acestor evrei masoni, dusmanii eterni ai Ortodoxiei. Despre ei nimeni nu zice ca-s extremisti, nu? doar despre romani, rusi sau greci... ca sa vezi comedie! Se vede ca Ortodoxia îi roade pe ei, cu toate pacatele ortodocsilor. Caci numai aici e mantuire si har, asta arde pe diavol, iar diavolul lucreaza prin oamenii lui- masonii, vrajitorii, ereticii, sectarii, paganii.
Felicitari pt blog! - (Din Gherla)
PS: daca o fi Chiuiestiul de langa Dej, sa aratati si suferintele indurate de romanii ortodocsi din zona dvs, de la "fratii" nostri greco-catolici papistasi, cate manastiri au distrus ei pe Valea Ciuiestiului, cu tunurile.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Multumesc Fabian!

Mediafax