miercuri, 8 aprilie 2009

Criminalii Noii Ordini Mondiale


Potrivit unei înregistrări video obţinute de cotidianul The Guardian, britanicul Ian Tomlinson, ucis în timpul protestelor care au avut loc la summitul G20 din Londra, nu se afla printre protestatari şi a fost atacat de poliţişti, precizează publicaţia în ediţia electronică. În urma apariţiei acestui material video, ancheta privind moartea lui Tomlinson ar putea fi preluată de către Independent Police Complaints Commission (autoritatea britanică în materie de control al activităţii poliţiştilor).

Potrivit imaginilor înregistrate miercurea trecută, Tomlinson a fost surprins la Royal Exchange Passage, cu numai câteva minute înainte de a-şi pierde viaţa, mergând cu mâinile în buzunare şi fără a opune rezistenţă poliţiştilor.

Câţiva ofiţeri, unii însoţiţi de câini şi aflaţi la mică distanţă în spatele lui, încercau să îl determine să se grăbească, în timp ce un poliţist, care purta echipamentul de intervenţiei al poliţiştilor britanici, pare să îl lovească din spate cu un baston. La scurt timp după atac, bărbatul în vârstă de 47 de ani a suferit un atac de cord şi a murit. Gandul.

Niciun comentariu: