sâmbătă, 4 aprilie 2009

OTV Senzational


Dezvaluiri senzationale in cursul noptii la OTV. Un procuror elibereaza un infractor periculos, Sandu Geamanu, pentru a-i inscena lui Gigi Becali arestarea. Masina furata a lui Gigi a fost furata de trupa lui Geamanu. Gigi nu a sechestrat si nu a torturat. Se asteapta arestari surpriza in noaptea asta. Totul s-a facut la comanda.

UPDATE. Ioan Becali, vărul lui Gigi Becali, a declarat astăzi la Realitatea TV că tot ce s-a întâmplat în ultimele zile este un aranjament între procurorul Maximilian Bălăşescu şi interlopul Sandu Geamănu. Procurorul neagă toate aceste acuzaţii.

3 comentarii:

dramoleta spunea...

Am urmarit si eu emisiunea lui DDD.
Acum intelegem de ce Justitia nu functioneaza. Procurorii se plang de solutiile date de judecatori. Dar, dupa cum s-a vazut, 99% dintre infractori nici macar nu ajung in fata unui judecator. Pentru ca asa vrea "muschiul procurorilor".

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu imi vine sa cred in ce stat mafiot traim. Mai rau ca-n Kosovo!

Anonim spunea...

Domnule Ion,
candva ma intrebati daca mi-e dor de Romania.Sincer mi-e dor de locurile unde am copilarit, de muntele unde schiam pe nici 2 lei sau drumurile cu bicicleta,de colegii de scoala(majoriatea acum in SUA,Canada,etc etc)de dascalii care si acum stau la acelasi apartament(ceid rept confort sporit cum se spune la noi)dar va asigur ca nu mi-e dor de clasa politica si coruptia din Romania.ASta nu e parte a Romaniei mele ideale din suflet!

Mediafax