sâmbătă, 4 aprilie 2009

Vanghelie dezvaluie arestarea iminenta a unor jurnalisti


Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, s-a lansat sambata intr-o serie de dezvaluiri care mai de care mai spectaculoase.

Facand naveta intre doua posturi de televiziune, Realitatea TV si Antena 3, Vanghelie a aruncat bomba: trei jurnalisti vor fi arestati, in zilele urmatoare, dupa scandalurile din ultimul timp legate de activitatea DGIPI si de retinerea lui Gigi_Becali.

"Sursele mele sunt foarte credibile si uitati-va ce s-a intamplat in ultima vreme. Toata lumea este atenta la cum s-au intamplat arestarile si fiecare eveniment are jocurile sale", a spus Vanghelie, la Antena 3. Intrebat despre potentialele motive ale posibilelor viitoare arestari, Vanghelie s-a multumit sa raspunda ca "este vorba despre motive cunoscute, care s-au discutat in media".

"In Romania traim momente in care, daca dorim, putem aresta pe oricine, putem crea motive", a conchis, apoteotic, primarul sectorului 5. La insistentele moderatorilor emisiunii respective, Vanghelie a mai spus ca ar fi vorba despre "moguli si tonomate".

"Romanii s-au saturat de circ

Anterior acestei declaratii-surpriza, acelasi Vanghelie a opinat, la Realitatea TV, ca Traian Basescu va pierde alegerile prezidentiale in turul doi "pentru ca lumea s-a saturat de circ". sursa: ziare.com

5 comentarii:

anca spunea...

intre timp au aparut niste nume! cred ca Vintu e pus doar ca avertizare!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Stie ceva tiganu'

anca spunea...

eu am vazut si emisiunea de la rtv,Stelian Tanase il intrebase daca a auzit si el acest zvon! asadar aceste sopirle circula prin media!!sint curioasa daca se confirma vreun nume!!

dramoleta spunea...

Chiar daca nu se va intampla, mi se pare extrem de grav simplul fapt ca circula un asemenea zvon.

In ce tara normala din lumea asta mai circula asemenea zvonuri care sa bage frica in oameni?

Exista doua variante: ori vor urma arestari, ori anumite persoane au lansat chestia asta ca pe o amenintare, gen :aviz amatorilor!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Am mai sustinut arestarea acelora care raspandesc stiri si informatii false cu scopul de a creea panica. Si chiar era prevazuta de legea penala fapta asta.

Mediafax