sâmbătă, 2 mai 2009

Berlusconi spune ca e liderul cel mai popular de pe glob


Primul ministru italian Silvio Berlusconi, care s-a comparat cu Iisus Hristos si Napoleon, s-a laudat vineri ca el este cel mai popular lider politic din lume.

La finanlul unui concert sustinut cu ocazia zilei de 1 mai la Neapole, politicianul in varsta de 72 de ani s-a autoproclamat Iisus Hristos al politicii italiene si ca este al doilea dupa Napoleon, cu exceptia inaltimii. "Sondajele pe care le stiu indica pentru Obama o cota de 59 la suta. Numai Lula (n.a. presedintele brazilian Luiz Inacio) trece de 60 de procente, acesta este la 64%. Asa ca eu detin recordul", a declarat seful guvernului italian. Reuters via ziare.com.

Berlusconi omite sa spuna ca detine 90% din media italiana, ceea ce il propulseaza in sondaje. Omite sa spuna ca anul trecut a promovat o lege care sa-l apere de procurori si de justitie, adica si-a dat singur liber la coruptie. Intr-un clasament neoficial al oamenilor politici europeni corupti, figureaza pe primele locuri alaturi de Giulio Andreotti, supranumit "Printul Intunericului" si de Jacques Chirac.

Update. Chiar stiu de ce nu mira faptul ca sotia lui, Veronica Lario, a decis să ceară divorţul, sătulă, după 30 de ani de mariaj, de comportamentul soţului ei faţă de propria familie.

2 comentarii:

anca spunea...

intr-un cuvint,omul este o canalie!

Ion de la Chiuiesti spunea...

culmea tupeului: ii cere sotiei sa-si ceara public scuze!

Mediafax