marți, 9 iunie 2009

Pericol: “Creşterea necontrolată a populaţiei”


La atâta josnicie a ajuns omul încât are curaj să zică că populaţia creşte necontrolat. Dupâ atâtea miliarde de avorturi pe care le-am facut în ultimii zeci de ani, populaţia lumii creşte necontrolat ?!!! Dupa ce ne-am dat dreptul de a lua viaţa propriilor noştri copii….deşi viaţa nu vine de la noi, mai avem curajul să zicem ca populaţia creşte necontrolat? Avem noi oare dreptul sa controlam creşterea populaţiei în primul rând? Chiar suntem prea mulţi? Chiar a lăsat Dumnezeu aşa puţine resurse încât să fim condamnaţi la foamete şi sărăcie din cauză că suntem prea mulţi?

Iată porunca Domnului (nu recomandarea) care nu va dispărea până la sfârşitul veacurilor: “Şi Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: “Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l supuneţi; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele, peste toate vietăţile ce se mişcă pe pământ şi peste tot pământul!”"

Nu a spus creşteţi şi vă înmulţiţi până la 6 miliarde. N-a spus Domnul Dumnezeu că la un moment dat n-o să mai avem ce mânca pentru că o să fim prea mulţi ci doar să ducem o viaţă normală. De ce se vorbeşte astăzi de o creştere necontrolată a populaţiei ? De ce cred unii că nu ne vor mai ajunge resursele ca să trăim, pentru că suntem prea mulţi ? Păi haideţi să ne gândim puţin.

Noi, europenii şi americanii trăim în condiţii extraordinare de confort, mâncam foarte foarte mult şi foarte variat, ne permitem toate mofturile: avem 2 maşini în familie, 3 telefoane de persoană, şifonierele pline de haine, 5-10 perechi diferite de încălţări, frigiderele pline doldora de mâncare din hypermarketuri, etc. iar alţi oameni mor de foame şi de frig în Africa şi-n Asia neavând nici măcar apă potabilă sau o pătură să se-nvelească.

Sunt milioane de hectare de tutun care se cultivă pentru vicii şi pentru bani, iar alţii mor de foame…oare e creştere necontrolată? Sutele de mii de hectare de cafea care se cultivă pentru vicii şi bani…iar alţii nu au o haină …oare e creştere necontrolată? Sunt mii de ferme care cresc milioane de animale doar pentru a satisface pofta de carne a occidentalilor, fără să se gândească cineva să doneze vreo câteva zeci de mii şi celor săraci din Africa. Se construiesc milioane de automobile anual, folosindu-se resurse uriaşe ale planetei, doar pentru a satisface pofta de diversitate a omului modern, şi exemplele pot continua.

Pănă la urmă e creştere necontrolată a populaţiei sau creştere necontrolată a poftei noastre de a consuma şi a fricii că poate o să se destrame paradisul consumului în care trăim? Tot Dumnezeu care a creat lumea şi toate cele din ea, ne asigur liniştitor:

Deci, nu duceţi grijă, spunând: Ce vom mânca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom îmbrăca? Că după toate acestea se străduiesc neamurile; ştie doar Tatăl vostru Cel ceresc că aveţi nevoie de ele.

Sursa:ortodoxiatinerilor.ro

Vezi si pe blogul lui saccsiv:
-EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

5 comentarii:

Anonim spunea...

Dorinta de a reduce populatia este ultima fitza ,,neagra" a canapistilor, a indivizilor suprasaturati de mititei, bere, sex, etc. Este mostra de maxim cinism a unora cu burta revarsata care au creierul lobotomizat de placeri perverse si sufletul amputat de-a dreptul de crize nesfarsite de auto-adoratie si narcisism psihotic...Este o lume care de prea multa imbuibare a burtii si mintii este intr-o continua indigestie, stare care le perverteste orice farama de umanitate in afara EU-lui tiranic care se inchina la propria icoana pocita duhnind a sictir-flegma-pentru-restul-fraierilor-care-nu-stie-sa-se-descurce-ca-mine...

Anonim spunea...

@Anonim,
Gresesti, pe undeva?!
Nu mititeii si berea sunt problema!
Ci cretine, ca "amicele" mele care crapa daca nu calca pe covoare de 2000 de euro pe metru patrat.
Ca altfel li se scorojesc calcaiele de snoabe nenorocite, imbogatite din bani publici.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Le-a intrat in cap ca ei sunt "elite" si au drept de viata si de moarte asupra popoarelor.

andrei1990 spunea...

Oricum toata pshihologia omului modern si societatea de consum intra foarte bine in planurile Noii Ordini, care se tot chinuie de sute de ani cu razboaie si acum au gasit o metoda mai buna.
Categoric, e loc pentru toata lumea. Mi-e rusine ca si eu m-am gandit "sunt resurse pentru toti?" la un moment dat, dar indiscutabil ca sunt, problema e ca sunt folosite abuziv si controlate de o mana de oameni, care le manipuleaza cum vor.
Fapt. Nigeria este poate cea mai bogata tara din Africa. E macinata de saracie si razboaie civile.
Fapt. India are o forta de munca extraordinara. Si este cum este.
etc

Ion de la Chiuiesti spunea...

Asa e! Omul, ca are bani, ca nu are, consuma. Un studiu facut de cativa oameni de stiinta au stabilit ca toata populatia lumii, ar intra pe teritoriul statului american Texas, iar pamantul fiind impartit la acestia, fiecare si-ar putea procura hrana din bucata care i-ar reveni.

Mediafax