joi, 2 iulie 2009

Avem cel mai prost Guvern


Cea mai importantă preocupare de până acum a Guvernului a fost de a lua acele măsuri care să limiteze efectele negative ale crizei economice prin mijloace ”legale şi instituţionale”, a declarat azi premierul Emil Boc la o întâlnire pe teme economice, organizată de KPMG.

Pai si de ce naibii nu fac nimic? De ce s-au dat arhi-cunoscatori ai situatiei economice a tarii inainte de alegeri, iar acum au uitat neaga minciunile pe care s-au cocotat acolo? De ce au negat criza pana in momentul in care erau pe punctul de a se ineca cu (am lasat cacofonia) ea? De ce lanseaza programe care nu au avut succes nici in alte state, gen Prima Casa? Cum sa tolerezi ca o persoana ca Monica Iacob Ridzi, care si`a batut joc de banii publici, sa mai fie ministru? Care sunt de fapt masurile anticriza luate pana acum? Unde e planul concret anuntat inca din ianuarie? De ce nu se face un concurs de proiecte anticriza pentru a asculta si parerea altora? Ce se va intampla daca tot planul anticriza se va dovedi un mare bullshit? Vor spune “Sorry, n-a iesit cum am vrut” si vor pleca? Cine a scris penibilitatea asta , plina de platitudini si declaratii de intentii, numai buna de o compunere scolara? Sursa: dan popa's Weblog.

3 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Multumesc! Urmaresc totul despre si cu Cezar Ivanescu.

Anonim spunea...

Poate ca in Romania nu se spune dar guvernul Boc este criticat si in presa germana(Spiegel,FAZ).Lupta contra coruptiei este considerata o mascarada!!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Guvernul Boc, in afara faptului ca a organizat pomeni electorale fara precedent, nu a luat nici o masura, dar absolut nici una, care sa incurajeze productia si implicit, consumul. Bani aruncati pe fereastra de ministri care nu au nici o legatura cu guvernarea, atribuirea de lucrari fara licitatii sau licitatii trucate, ministri care cred ca hectarul are 1000 de metri, care vad Bucurestiul ca pe o statiune, care vor sa arunce bani pe vaccinuri cu care sa ne ucida fetitele, care nu sunt in stare sa faca 40 de km de autostrada, care refuza sa dea anumitor orase fonduri pentru reabilitarea termica pe motiv ca primarii nu sunt din coalitia monstruoasa, etc.

Mediafax