joi, 2 iulie 2009

Duios Boureanu impungea


Cristian Boureanu, pe vremuri socotit drept un tanar care promite, a dezamagit din nou prin prestatia suburbana pe care o are in cadrul comisiei "Ridzi", deturnand incontinuu discutiile. Spun din nou, pentru ca acesta s-a afirmat initial in cadrul mafiei imobiliare, realizand un "tun" de 1,5 milioane de euro. El mai este învinuit de abuz în serviciu în dosarul Loteria, acesta contrasemnand un document prin care se inăspreau condiţiile pe care trebuia să le indeplinească partea romană, mărindu-se cota pe care urma să o primească firma străină(Intracom- Grecia) din profitul Loteriei.

Prestatia sa in cele doua zile de audieri ale comisiei "Ridzi" s-a rezumat la cuvinte jignitoare la adresa Alinei Gorghiu, deputat PNL si a pesedistului Nicolae Banicioiu: " Daca vorbim despre familie, atunci aveti grija ca vorbim despre amanti" i-a zis deputatei, iar lui Banicioiu: "Ori faceti pe prostul, ori chiar sunteti prost si imi asum ce va spun, ca sa incepem de dimineata cu jigniri, si nu observati foarte clar diferenta intre un om implicat in chestiunile de la ministerul Tineretului si o cercetare care se desfasoara undeva in institutiile statului. Imi asum ce spun, ca de ipocrizie m-am cam saturat".

UPDATE. Il urmeaza indeaproape Robert Sorin Negoita. Vezi in mass-media.

5 comentarii:

anca spunea...

Ioane,parerea iti apartine,ca promitea ceva,cindva! mi-a displacut intotdeauna acest individ,de cind a migrat la pedelei si mai si!
un mitocan! apoi,mai bine cu amantlic decit cu coarne! se stie povestea!!

ps. nici "domnisorica" Gorghiu n-a dat cea mai inteligenta replica!

anca spunea...

PS 2 la cit de efeminat arata nu ma mir ca si-a facut extensii de ...penis! mai bine isi facea de creier!

Ion de la Chiuiesti spunea...

tipul ramane repede fara argumente, nu-i asa?

anca spunea...

azi a recidivat! l-a facut pe Banicioiu "prost"
uite un banc cu un BOU(reanu)
Boul si magarul, buni prieteni, termina facultatea si hotarasc sa se intalneasca peste 10 ani sa vada ce a reusit fiecare sa faca in viata. Trec zece ani, se intalnesc. Boul, mare om de afaceri, familie, case, masini, magarul vai mama lui, bugetar, fara familie etc. Boul il invita pe magar acasa sa mai discute. La un moment dat boul primeste un telefon , se scuza si pleaca, nu inainte de a-i spune magarului ca sotia sa o sa aibe grija de el. Magarul vazandu-se singur cu sotia boului se da la ea, reuseste s-o convinga sa se culce cu el dupa care fura ce gaseste prin casa boului si fug amandoi in lume.

Morala: nu fi bou. Daca totusi esti bou, ai grija sa nu iei de nevasta o vaca. Dar daca esti si bou si ai si o nevasta vaca, atunci nu-ti fa prieteni magari !!!!

andreiraduM spunea...

Bun gasit,

Anca, da-mi voie sa te felicit!
Odata pentru umor, odata pentru incisivitate si odata pentru punctul pe i si-ncodata pentru toate.

Cum le dai, cum le brodesti,
tare bine le mai nimeresti.

Noapte senina

Mediafax