sâmbătă, 4 iulie 2009

Lantul slăbiciunilor


In cadrul Jurnalului de la ora 1 noaptea de la Antena3, s-au afirmat clar urmatoarele: Monica Iacob-Ridzi a sunat-o pe Elena Băsescu in timp ce se afla la sediul partidului, pentru a-i cere sprijinul. EBA a sosit urgent la sediul din aleea Modrogan, de unde l-a sunat pe tacsu'. Acesta l-a sunat pe Boc si uite asa Ridzi nu-si va da demisia! Sâc!

Update. Antena 3 a radiat Jurnalul si stirile de azi noapte!!!

8 comentarii:

andrei1990 spunea...

...
am citit un editorial în Adevărul ieri cred, în care autorul zicea că toate furturile nesimţite("tunurile") se termină în coadă de pejte.
Ridzi e ultima(sau ultima care a apărut în presă), dar nu cea mai rea. Poate cea mai nesimţită. Mă rog, a enumerat el nişte nume dintre care îi ştiam pe Vântu(care acum e unul dintre cei mai bogaţi români, e respectat, nu? s-a uitat ce-a făcut nenorocitul), pe Becali, pe Necolaiciuc, ăla cu CFR-ul(de-asta zic că RitziPiţi e mic copil, faţă de 100 de milioane...).
Aşa, şi zicea că totul se termină în coadă de peşte, sunt mişcari timide (dacă sunt) de aplicare a legii şi până la urma ei oricum susţin sus şi tare că sunt nevinovaţi, că totul a fost legal, că sunt victime politice şi aşa mai departe.
Discuţia pornise de la faptul că deunăzi un fost şef al SRI a cumpărat de la SRI(!) un apartament de lux prin centrul Capitalei, nu mai ştiu unde, cu 35 de mii de para când preţul în 2006 era de 200 de mii de euro. 212mp, terasă,etc la preţul unui apartament de 50mp nerenovat.
Mişto, nu?

Să ne ajute Domnul să schimbăm ţara asta! Doamne ajută!

(îmi place blogul, domnule Ion. cu mici excepţii, îmi place stilul. )

Ion de la Chiuiesti spunea...

Va multumesc d-le Andrei pentru aprecieri. Cat despre furturi si tunuri, acestea au existat dintotdeauna, dar actuala criza economica le accentueaza lipsa de moralitate. Despre demnitate, ce sa mai vorbim, ea lipseste cu desavarsire in viata politica!

anca spunea...

oo,dar aceasta stire a "curs" pe crolul antenei toata ziua!
eu cred ca e reala,desi pedelistii au negat acest lucru ,adeca vezi doamne, sint minciuni!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Anca, e reala si chiar acestea au fost cuvintele crainicei. Imi pare rau ca nu am inregistrat! Am auzit cu urechile mele!!! Parol!

anca spunea...

lasa,nu trebuie inregistrare! ca a zis crainica ,e una,eu ziceam ca au dezmintit pedelistii! am spus si la califar,nu o poate schimba pe parasuta asta,a cotizat din greu la pdl+eba!
asta e problema,imbirligaturi de famiglie!

anca spunea...

poftim inregistrarea!:)
e la capatul acestei stiri!!
nu am pus la indoiala afirmatiile tale!
http://www.antena3.ro/stiri/politica/emil-boc-neaga-ca-ar-fi-discutat-cu-traian-basescu-pe-tema-demisiei-ministrului-ridzi_75142.html

Ion de la Chiuiesti spunea...

Asa e, dar informatia a transpirat tot din randurile PDL la Antena, care la randu-i a furnizat-o azi-noapte. Crainica a dat-o ca sigura, dar probabil ca sursa a dat inapoi si nu au mai continuat.

anca spunea...

pai nu erau prosti sa recunoasca,azi erau liberi de contract:))

Mediafax