miercuri, 28 octombrie 2009

Ce ne asteapta daca castiga Basescu?


Fostul ministru de Interne, Dan Nica, susțină că planul lui Traian Băsescu, în cazul unei noi victorii în alegeri, este de a o nominaliza prim-ministru pe Elena Udrea. Nica mai spune că acest plan are legătură cu faptul că PDL vine în parlament nu cu un guvern de tehnocrați, așa cum anunțase inițial, ci cu unul de pedeliști, condus de Lucian Croitoru. Explicația lui Nica este că pedeliștii s-au temut că guvernul de tehnocrați ar putea realmente să treacă de parlament, caz în care planul președintelui ar fi dat peste cap.(Inpolitics)

Update:"Adevaratul plan a lui Traian Basescu dupa ce castiga alegerile e sa o puna pe apropiata lui Elena Udrea premier al Romaniei. Acest lucru nu se va intampla si nu putem permite ca blestemul celor trei Elene ale Romaniei sa devina realitate. Adica Elena Lupescu, Elena Ceausescu si acum Elena Udrea. Acest lucru nu se va intampla", a declarat si Mircea Geoana la Botosani.

4 comentarii:

mirko spunea...

ne ia dracu'pe toti, ne inchide ala blogurile, ne muta in botswana si ne da cu moneda alora pe la nas!
ioane, sa ne fereasca al de sus, da' mai degraba sa-l fereasca pe el, ca am ceva singe de partizan in mine!

anca spunea...

cred ca ne ia naiba ,asta ne asteapta!! Ioane,nici nu vreau sa ma gindesc la varianta asta,sa pleceeee,cu camarila cu tot!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Daca castiga Basescu, trebuie sa mergem la nunta! Tot poporul e invitat la nunta cu dar: Elena si Traian!

dramoleta spunea...

Aoleo! Nici in gluma sa nu spunem asta :))) Doamne fereste!

Nu mai castiga asta inca un mandat!

Ma tot intreb de ce suntem noi asa de siguri ca intra Basescu in turul doi. Parca ne-a bagat cineva ideea asta in cap, cu forta.

In sondajele astea mincinoase, se da si o marja de eroare, destul de maricica. De ce ar functiona marja, in minus, doar la contracandidatii matelotului? El ce are? E mai cu mot?

Mediafax