luni, 26 octombrie 2009

Vesti proaste


O stire halucinanta, inofensiva in aparenta, apare timid in mass-media controlata in totalitate de "greii" sistemului. America, in stare de urgenta! Barack Obama a declarat sâmbătă starea de urgenţă naţională ca urmare a înmulţirii cazurilor de îmbolnăvire cu virusul gripei porcine de tip H1N1 şi a decesului a peste 1.000 de persoane.

Casa Albă a transmis sâmbătă că Obama a semnat vineri seară declaraţia de urgenţă care întăreşte capacităţile centrelor medicale în a gestiona afluxul de pacienţi infestaţi cu acest virus şi le permit să organizeze operaţiuni de urgenţă sanitară chiar în cazul în care "scurtcircuitează" anumite reglementări federale.

Putina lume stie, chiar americani, ca Barack Obama are la dispozitie o arma teribila impotriva propriei populatii si nu numai: "The National Security and Homeland Security Presidential Directive". Putina lume stie ca starea de urgenta medicala declarata de Obama presupune:

Confiscari sau perchezitii ilegale

In perioada oricarui tip de urgenta declarata, o autoritate publica locala are dreptul:

- sa-si exercite atributiile prin cererea adresata oricarui proprietar sau detinator al unor permise,de a intra si a investiga,a inchide , a obliga o persoana la examinare,de a efectua decontaminarea in orice cladire sau facilitate;

-sa distruga orice material

-sa interzica adunarile de persoane

Arestarea ilegala ,fara mandat:

-un ofiter autorizat sa investigheze un caz de crima poate aresta fara mandat orice persoana despre care acesta crede ca a violat un ordin dat ,si-si va folosi toate aptitudinile pentru executarea acestui ordin.

Controlul guvernamental al preturilor

-Persoanele imputernicite,in cazul declararii unei stari de urgenta,vor lua masuri pentru a se asigura ca nici un individ nu va vinde un produs la un pret ce va depasi in mod nejustificat pe cel cerut inaintea starii de urgenta.

Transportul obligatoriu(echivalent cu rapirea de persoane)

-personele autorizate, la ordin,sau la cererea autoritatilor publice locale,vor insoti urgentele medicale,obligand persoanele bolnave ,chiar impotriva vointei lor sa mearga la centrele medicale implicate in tratarea unor boli

Vaccinari obligatorii

-daca exista un pericol serios pentru sanatatea publica,pacientul va fi vaccinat in vederea profilaxiei

-daca pacientul refuza vaccinarea, va fi izolat cu carantina obligatorie

-un individ care nu poate ,sau nu vrea sa faca vaccinarea, si daca refuzul sau poate afecta sanatatea publica,sau chiar daca nu exista siguranta ca boala persoanei ar reprezenta un pericol public,autoritatea publica va vaccina persoana , pentru evitarea contaminarii cu o posibila boala transmisibila.

Carantina fortata(inchisoare ilegala)

-pentru persoanele care,din motive de sanatate sau personale ,refuza vaccinarea, li se va impune carantina obligatorie, conform capitolului 96/111,in vederea evitarii riscului de contaminare a populatiei.”

Pentagonul pregateste trupe MILITARE in vederea sprijinirii Federal Emergency Management Agency (FEMA) in aceasta toamna cand va incepe vaccinarea intregii populatii SUA, avand in primul val copii si femeile graivde. Secretarul Apărării Robert Gates se pregăteşte să semneze un ordin de autorizare a înfiinţarii de cinci echipe regionale ce vor sprijini FEMA in acest sens. Nu se precizeaza rolul militarilor si nici numarul lor, insa o sursa din Aparare a declarat ca vor participa toate departamentele armatei.

Numarul de lagarele FEMA a crescut pana la 800 (in SUA). Sunt ingradite si bine pazite, desi nelocuite. Inca. Ele au fost create in cazul declararii Legii Martiale. Majoritatea taberelor pot gazdui 20000 de locuitori si infrastructura lor cuprinde cai ferate si chiar aeroporturi. Una dintre cele mai mari tabere FEMA se afla in Fairbanks, Alaska. Aceasta tabara este un urias sanatoriu pentru cei cu boli mentale si poate gazdui 2 000 000 oameni.

Ce poate face FEMA? Poate anula legi. Poate muta comunitati intregi. Poate aresta pe oricine fara un mandat si ii poate retine fara sentinta judecatoreasca. Poate confisca proprietati, alimente, mijloace de transport sau alte bunuri. Si poate anula chiar Constitutia SUA.

Nu e greu sa ne dam seama ca sistemul pregateste mai devreme sau mai tarziu acelasi tratament tuturor tarilor lumii. Pretextul gripei porcine, al asa-zisei incalziri a planetei, al necesitatii "protejarii" populatiei si a vietii in sine, asociate cu asasinarea opozantilor Noii Ordini Mondiale si a persoanelor inutile sistemului(eugenia), cu anihilarea crestinismului si a valorilor sale(prin ecumenism, unirea si nivelarea religiilor lumii), cu implantarea cipurilor RFID, vor duce la instalarea cu drepturi depline a Guvernului Mondial, adica sfarsitul democratiilor si al libertatilor de orice fel.

Unii dintre voi se vor culca pe o ureche sau vor lua in deradere aceste stiri, numindu-le teoria conspiratiei, facand astfel jocul celor ce ironizeaza raspandirea adevarului. Din pacate, vocile noastre nu sunt suficient de puternice. Dar va ramane o cale de a va lamuri. Luati cuvintele arhimandritului Justin Popovici:

"Tot ceea ce este de trebuinta acestei lumi si oamenilor dintr-insa, s-a spus de catre Domnul in Biblie. Intr-insa, El ne-a dat raspunsuri la toate intrebarile. Nu exista intrebare care sa chinuiasca sufletul omenesc, si sa nu-si afle raspunsul, fie direct, fie indirect, in Biblie.

Oamenii nu pot pune mai multe intrebari decat cate raspunsuri sunt in Biblie. Daca nu reusesti sa afli in Biblie raspuns la vreuna din intrebarile tale, inseamna fie ca ai pus o intrebare fara de inteles, fie nu ai stiut cum sa citesti Biblia si nu ai ispravit a citi raspunsul intr-insa.

In Biblie, Dumnezeu a facut stiute:

1) ce este lumea; de unde provine; de ce fiinteaza; incotro se indreapta; cum va sfarsi;
2) ce este omul; de unde vine; incotro se indreapta; din ce este facut; care este rostul sau; cum va sfarsi;
3) ce sunt animalele si plantele; care este rostul lor; la ce sunt intrebuintate;
4) ce este binele; de unde provine; catre ce duce; care este rostul sau; cum se poate dobandi;
5) ce este raul; de unde provine; cum a ajuns sa existe; de ce exista - cum se va sfarsi;
6) ce sunt dreptii si ce sunt pacatosii; cum ajunge un pacatos drept si cum ajunge un om drept, plin de trufie, un pacatos; cum slujeste un om pe Dumnezeu si cum slujeste pe satana; intreaga cale de la bine la rau, si de la Dumnezeu la satana;
7) totul - de la inceput pana la capat; intreaga cale a omului de la trup la Dumnezeu, de la zamislirea sa in pantece la invierea sa din morti;
8) ce este istoria lumii, istoria cerului si a pamantului, istoria omenirii; care sunt caile, rosturile, si sfarsitul lor.

In Biblie, Dumnezeu a spus absolut tot ce este de trebuinta a spune oamenilor. Biografia fiecarui om - a fiecaruia, fara exceptie - se gaseste in Biblie."

Si acolo ni se spune clar: "Feriţi-vă de proorocii mincinoşi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori." Mt.7,15 si "Privegheaţi deci, că nu ştiţi în care zi vine Domnul vostru." Mt.24,42. Dar omul, dispune de cea mai mare libertate pe care Dumnezeu i-a lasat-o, libera alegere. Doamne ajuta sa aleaga bine!

Surse: saccsiv, un blogger sceptik, Mediafax, Altermedia, Crestin Ortodox,

2 comentarii:

kesar13 spunea...

cat timp biblia a fost scrisa de oameni e la fel de "sfanta" si adevarata ca reclamele...iar de americani..ei controleaza lumea de muult timp..nu e ceva nou..

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu confunda Biblia cu un roman! Ea a fost scrisa de oameni, dar insuflata de Duhul Sfant!