joi, 1 octombrie 2009

In sfarsit, s-a terminat!


Circul initiat de Boc si Basescu a luat sfarsit. Nica a fost demis, ministrii PSD parasesc guvernarea cea mai proasta din istoria Romaniei.

Traian Basescu, a semnat azi, 1 octombrie, Decretul pentru revocarea din functiile de viceprim-ministru si ministru al Administratiei si Internelor a domnului Dan Nica si tot azi a semnat si Decretul pentru desemnarea lui Vasile Blaga in functia vacanta.

Raman cateii lui Basescu sa-si continue opera distructiva. Dumnezeu sa fie cu noi!

11 comentarii:

anca spunea...

stai sa vezi ca nu-i gata nimic! doar mazilirea prostanacilor nu inseamna rezolvarea problemelor,atita doar ca au ramas singuri la matraplazicuri!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Bine, e gata circul asta cu "datul afara", cu "noi guvernam singuri". Va urma un mare rahat, motiuni peste motiuni, blocaje in parlament si tot asa. Pana nu dispare Basescu, tara nu poate fi guvernata!

anca spunea...

apropo de betivanul asta! Ioane,asta e iresponsabil ,nesimtit sau in faza de delirum tremens? adeca se prinde in hora ,in dispretul oricarui bun simt in timp ce bocii ii mazileau pe prostanaci?

Anonim spunea...

domnule Ion,
cu sinceritate va spun din Germania dar chiar cu ochii unui roman stabilit aici viata politica romaneasca este un CIRC!! Iar circarul sef este seful statului.Dar sincer asa nu se mai poate ne lispesc oamenii rationali calmi si nu bezmetici care sa strige numa!!Norocul este ca Basescu nu e prea mediatizat aici alfel ar trebui sa dau mereu explicatii......

mirko spunea...

se va termina, da doamne, doar in 06.12.!la vot frate ioane!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Da Mirko, sa speram ca oamenii au vazut si au inteles ce era de inteles.

anca spunea...

alo,baietii!! poate imi spuneti si mie care e catindadul care merita votat? sa nu aud "oricare numai sa scapam de base"! daca iese prostanacul cum credeti ca va fi? in locul bocilor vom avea almanahe!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Voi vota cu cel care este cel mai bine plasat dupa Basescu, la ultimul sondaj inainte de alegeri!!! Si daca il cheama Bercea Mondialul! Daca iese prostanacul, foarte bine. Nici unul nu e alcoolic ca Basescu sau circar. Nu te-ai saturat Anca de circ? Am obosit anii astia! Deschizi televizorul, Basescu isi da cu parerea despre economie, agricultura, tehnica, google, jigneste oameni si grupuri, arunca in aer politica externa a Romaniei. Intervine in treaba institutiilor. Face dosare. Dispune arestari. A distrus ideea de diplomatie! Destuuul!!!

anca spunea...

Ioane,m-am saturat pina peste cap! asta nu inseamna ca voi fi de acord sa fim condusi de alde vangelionul!si de clica lor de mate fripte! cred ca voi vota crinul,totusi!!
ps. daca ma duc la vot,dar am sa fiu atenta la crin pe timpul campaniei sa vad ce si cum!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Voi vota cu Crin doar daca are sanse!

dramoleta spunea...

Gata, vine dictatura! Bat in lemn, dar nu-mi place deloc ce se intampla.

Mediafax