sâmbătă, 3 octombrie 2009

Oierul manipulat

Desi initial Becali renuntase la candidatura pentru Cotroceni, peste noapte, forte misterioase (sau nu chiar atat de misterioase) il arunca in cursa electorala. Se pare ca Becali, prin inscrierea sa, plateste o datorie de onoare.

"Eu nu pot să-mi fac paşaport biometric, chiar dacă-mi taie capul la toată familia. N-am nevoie să ies din ţară. Eu pe dracu in documentele mele nu-l bag!", a declarat preşedintele PNG-CD, potrivit Realitatea TV. Gigi Becali a mai spus că deplasările sale in străinătate, in calitate de europarlamentar, l-au ajutat să inţeleagă situaţia din Romania: "Ce este in Romania la ora asta este barbarism. Eu văd lume civilizată, văd oameni cuminţi. Asta vreau eu pentru Romania. Daţi-mi 10 ani de mandat şi veţi vedea o Romanie pe care o va iubi şi Dumnezeu."

"Nu veţi mai vedea sexy-cluburi in blocuri, nu veţi mai vedea cazinouri in ţara asta, nu veţi mai vedea jocuri de noroc, nu veţi mai vedea tot felul de sex shop-uri pe toate bulevardele. Nu există asta in Europa. Acolo nu există prostituţie, nu există striptease. Acolo toate legile sunt făcute aşa incăt pe dracu' nu-l poţi imbrăţişa. Peste tot il intalneşti pe Hristos. La noi sunt şi femeile frumoase, asta e ispita. Asta e un lucru bun. Acolo nici măcar femeile, parcă le-a făcut Dumnezeu să nu ispitească", a mai precizat Becali. Intrebat dacă se va retrage din viaţa publică in cazul unui eşec la prezidenţiale, Becali a declarat: "Eu sunt europarlamentar, cum să mă retrag din viaţa publică? Mă lăsaţi voi să mă retrag din viaţa publică? O săptămană n-am vrut să vorbesc cu presa şi aţi innebunit toţi."



REALITATEA.NET - Gigi Becali candidează la preşedinţie: Eu pe dracu' în paşapoartele mele nu-l bag, nu vreau cazinouri şi sexy cluburi!

7 comentarii:

anca spunea...

sarcul de el! ziceai ceva de onoare? hmm,n-ai sa vezi asa ceva,nu la politicienii dimboviteni!! cit despre boier cacareaza,ramine cum am stabilit,un biet (cum sa zic ca sa nu fiu prea dura?) homo primitivus plin de bani(singura lui calitate,la aia cu credinta lui nu ma bag)!

Ion de la Chiuiesti spunea...

De la cine se spera ca va lua ceva voturi? Ce crezi? De la Crin, Geoana sau Basescu?

Anonim spunea...

ieri 3 octombrie Germania a sarbatorit 19 ani de la unificarea Estului cu Vestul .Doresc si Romaniei un 3 octombrie dar pentru asta e nevoie de politicieni cum a avut acum 19 ani Germania(Kohl,Genscher).Ma indoiesc cu acum avem asa ceva!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Prietene din Germania, intrebarea care se pune este daca ne dorim noi un 3 octombrie? Noi suntem la limita de jos a Europei, nu avem mijloace, nu avem entuziasm si probabil ca nu avem VOIE!

Anonim spunea...

incerc a va raspunde ca si acel 3 octombrie a fost facut deroarece politicienii de atunci au prins un moment conjunctural si au avut acest ideal in inima.Nu cred ca daca ar exista o vointa de fier un 3 octombrie romanesc nu ar fi posibil.Orice moment mare din istoria unui popor e legat daca acel popor are sau nu voie(Anglia s-a opus mult timp retrocedarii HongKong,mult timp Rusia si SUa nu au vrut unirea Germaniei,chiar Romania Mare a fost facuta cu sacrificii)Eu cred ca orice roman cu bun simt si-l doreste.

anca spunea...

Ioane,de la acestia trei in nici un caz nu va lua voturi,in special crinul are alegatori mai elevati decit are cacareaza!
eu intreb altceva,in turul doi voturile lui merg la basescu? cred ca da!!

anca spunea...

uite,sindromul jiji!
Trei nebuni…
Primul:
− Eu sunt trimisul lui Dumnezeu!
Al doilea:
− Ba eu sunt trimisul lui Dumnezeu!!
Ultimul:
− Sunteti amandoi nebuni... Nu am trimis pe nimeni !!!

Mediafax