luni, 7 decembrie 2009

Calul troian


Stupid mod de a pierde alegerile. Dispui de atuuri nimicitoare:
-Starea jalnica a poporului roman dupa guvernarea Boc-Basescu(lipsa de masuri anticriza)
-Dorinta poporului de schimbare dupa 5 ani de circ, scandaluri si betii
-Dorinta lui Basescu de a implementa niste masuri anticrestine(droguri, prostitutie, etc)
-Dovada caracterului violent al lui Traian Basescu(caseta cu lovirea copilului)
-Concursul liberalilor, al PRM, al UDMR
-O echipa de campanie excelenta(mai putin Gusa Cozmin).
Si dai cu piciorul la tot!

Faptul ca acum cateva luni, Sorin Ovidiu Vantu parasea tabara pro-Basescu si imbratiseaza cauza ta, trebuia sa-ti dea de gandit. Faptul ca vine Cozmin Gusa si ti se alatura, si mai si deschide o firma de consultanta cu SOV trebuia sa iti sune un clopotel. Iar cand mai sunt 3 zile si te suna Vantu sa te cheme la el, atunci trebuia sa vezi clar plasa care ti se intinde! Desi Geoana nu avea voie sa faca nici un pas fara bilet de voie de la Hrebenciuc(care bineinteles ca nu i l-ar fi acordat), acesta a plecat sa se intalneasca cu "mogulul" in miez de noapte doar cu stirea lui Cozmin Gusa. Scenariul a decurs conform planului lui Basescu. Calul troian a fost activat. Deznodamantul il stiti!

P.S. Indiferent de ce se va mai intampla(contestare, anulare, acceptare), evenimentele acestea se vor preda pe viitor in scolile militare, de sociologie, psihologie, la cursuri de manipulare, dezinformare si strategie electorala. Indiferent de ce se va mai intampla, Iliescu a avut din nou dreptate. Prostanacii raman prostanaci!

18 comentarii:

anca spunea...

eee,Ioane! amara infringere,de buna seama!dezamagirea mea (si uimirea totodata)este numarul mare de votanti,peste 5 mil. !uau,in ce tara au trait astia de l-au putut vota? dupa 5 ani de scandaluri,circarai si multe mizerii!!

anca spunea...

PS. stiu ca nu-ti place dar are Ciutacu o postare foarte buna pe tema asta!

Ion de la Chiuiesti spunea...

N-am nimic cu Ciutacu. O sa-l citesc. Dar altceva voiam sa-ti spun. Romanii au vocatia tradarii si nicidecum nu vor sa renunte la ea. A devenit sport national! Stai sa vezi acum dezertari din PSD si din PNL. La greu!

Anonim spunea...

Asa e. Cat de prost sa fii, oare?
Si nu l-ati vazut poate pe Patriciu, in dimineata alegerilor spunand ca romanii care mai au putina minte nu-l vor vota pe Basescu. Declaratie preluata cu pofta de televiziuni, fara sa se gandeasca nimeni la consecinte. baiatul asta care s-a imbogatit pe spinarea statului romana si a noastra, a tuturor se crede destept. E doar un hot jalnic care ar trebui sa infunde puscaria!
R.L.

anca spunea...

n-an nicio indoiala ca vor urma dezertari! asta se poate intimpla din doua motive(cel putin):
1- lipsa de caracter
2- o lege slaba a partidelor
care nu stiu cum se mai poate schimba acum de cind cu votul uninominal!

Anonim spunea...

domnule Ion,
din respect va spun o poveste,acum vro cativa ani i-am adus bunicului din Germania o cositoare electrica.ERa mai usor cu eaa moderna dar el dorea sa dea cu coasa.A-ti iubi poporul inseamna nu numai a-l preaslavi ci si a-i spune adevarul franco.Ca poate nu a avut 50 la suta ci doar 49 Basescu a avut extrem de mult!!!Si nu putem acuza strainatatea de vreo vina!!!ROMANII DAU DOVADA UNUI CONSERVATORISM PROST!!! dupa motto-ul chiar asa rau cum e il cunoastem..Si ma mir ca la aproape jumatate din votantzi le place bascalia.Geoana a avut norocul ca l-au sustinut toti(unguri peremisti Crin).Altfel cine stie,avea 30 la suta....Un om care a vorbit CIVILIZAT si impaciuitor care are maniere NU ESTE IUBIT DE ROMANI! HAI SA SPUNEM CA POPORUL E VINOVAT ISI MERITA SOARTA !!!Sau macar jumatate din el...Cum spunea Anca la 5 milioane de romani le plac se pare circul si scandalul, poate si ei acasa dau palme la copii, nevasta etc..Halal popor,pacat de restul ce e inca normal....

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ruxi,
Patriciu are asa o imagine proasta incat starneste repulsia celor care il privesc. Cel putin asa am constatat dupa ce am stat de vorba cu lumea despre filmuletul ala. Ar face bine sa-si angajeze un consilier sa incerce sa mai repare ceva, ca se uita lumea la el ca la bau-bau!

Ion de la Chiuiesti spunea...

D-ul din Germania, pana acum a fost circ. Acum urmeaza "mama circului"!

anca spunea...

Ioane,sint pornita rau azi! nu urmeaza mama circului,urmeaza"vai de viata noastra"
si ca sa vezi ca mai sint si altii care gandesc sanatos,uite ,am gasit o postare dureros de adevarata!
sper sa nu te supere recomandarile pe care ti le sugerez!

http://trezirea.com/2009/12/07/dragi-romani/

Ion de la Chiuiesti spunea...

Anca, pe tine nu se poate nimeni supara pentru ca esti prea draguta! Da, am citit si chiar sunt in situatia descrisa in articol. Dar cu o floare nu se face primavara! Am prieteni care se taraie cu firmele si tot cu Basescu au votat. Asa ne-a fost scris! Caz tipic de ghinion!

mirko spunea...

tara de balcanici imputiti! nu te supara, dar astia sintem! nu vrem sa progresam, ne intereseaza capra oricui, sintem invidiosi, ranchiunosi, hoti si malefici!
d-zeu ne mai incearca 5 ani!

Ion de la Chiuiesti spunea...

mirko, cam tari cuvintele tale! Pun pe seama supararii dar sper sa-ti treaca repede!

luci spunea...

ragment dintr-un articol al fratelui sacciv:
Aminteam in articolele mele cateva nume de PAPUSARI . Dintre ei , fam. Rothschild ( NOTA 15 ) este deosebit de activa in Romania , atat prin patrunderea pe piata a ABN AMRO Rothschild dar si prin achizitii sau implicare in privatizari strategice sau importante : BCR- Erste Bank , Banca Ion Tiriac – HVB Bank , Romportmet – Mittal Steel , Petrom , Alro , Azomures , Arctic Arcelik , Luxten , Terapia Advent , Enel – pentru Distrigaz Sud si Nord , ultimele filiale Electrica , Trigranit , Esplanada City Center , dezvoltatorul Planorama , Asiban , etc.

Interesanta este numirea la un moment dat in compania d-nului Patriciu ca director general executiv a americanului John H. Works, licentiat in drept, specialistul in investment banking al bancilor J.P. Morgan ( NOTA 5 ) si ABN AMRO Rothschild.

Si daca tot il mentionam pe Patriciu , sa specificam ca acesta este unul din cei ce au inteles ce si cum cu trenul de care zicea Brucan . Atat de bine , incat a infiintat prima firma privata din Romania , denumita sugestiv Alfa .

Intr-o emisiune la Antena 3 la inceputul acestui an , d-nii Patriciu si Voiculescu , umar langa umar , ne explicau cum e cu UE si globalizarea .
Spuneau dansii ca Romania se dezvolta intr-un cadru prestabilit . De la cata miere sa produca si pana la cat turism sa faca . Radeau de cei ce-si fac planuri pentru dezvoltarea Romaniei pe urmatorii 30 de ani in conditiile in care planurile au fost deja facute .
Este evident ca in 90 , cand masele erau aburite ca se cauta varianta optima pentru Romania , de la „ democratia originala „ si pana la „ modelul suedez „ , unii stiau sau cel putin banuiau care va fi cursul evenimentelor . Iar acestia faceau parte din anumite structuri economice sau ale securitatii sau ale CASTEI reale ( cum ar fi Brucan ) .

Mai zicea Patriciu : „ Simpatia se bazeaza pe ceea ce pot face pentru a servi interesul national, iar interesul national este suma intereselor individuale, este suma intereselor cetatenilor si corporatiilor. Daca sunt in stare sa inteleaga asta, probabil, imi pot fi simpatici. Altfel nu . „
Deci interesele lui nu se rezuma strict la PNL ci la cei ce inteleg cum este „ mersul „ si dincotro bate vantul . Iar vantul bate dinspre banci , finante , petrol . Iar legea in domeniul acesta o fac cei ca Rothschild ( NOTA 15 ) sau Rockefeller ( care au relatii cu primii de peste 100 de ani ) .
Sa ne intrebam de ce vroia d-nul Patriciu privatizarea Romgaz ? In februarie Patriciu zicea :
” Daca cele peste doua sute de licente de productie pe care le are Romgazul ar fi scoase la licitatie si vindute catre zeci de competitori privati, NU ROMANI NEAPARAT , CI DIN INDUSTRIA ASTA GLOBALA care este cea a gazului, atunci am avea sansa sa devenim un depozit de gaze pentru toata Europa Centrala . Acesta a mai precizat ca-l considera pe producatorul din Medias o companie mica in raport cu industria petrolului si prin urmare nu este capabila sa creasca si nici sa realizeze investitii semnificative. Si mai zicea ca are si pierderi .

Consortii si firme ce erau la acea data interesate sa preia Romgaz.
credeti ca-si poate imbunatati patriciu imaginea? nici cu ace nu se albeste!

danutza spunea...

mirko: si iubitul vostru geoana afirma despre romania ca e o tara de 2 lei. va potriviti la dispretul fata de tara si popor. daca nu vom trata cu respect pe ceilalti, nu vom evolua niciodata. si, apropo, geoana era cheia progresului si linistei nationale? prea mult comunism dauneaza grav sanatatii!!! geoana s-a mai facut o data de ras.isi merita porecla.

Ion de la Chiuiesti spunea...

danutza:Eu am trait 25 de ani sub comunism si nu vad nici urma de comunism. In afara de capitalism salbatic nu vad nimic! Cred ca aveti vedenii! Ati fost manipulati cu acest laitmotiv fals. Campania s-a incheiat. Cautati altul! Vine prapadul!

Anonim spunea...

Si eu m-am saturat de imbecilii care haraie placa anticomunista.Unde dracu vad ei comunism. In PSD-ul baronilor si al primilor jefuitori ai avutiei romanilor? IN PDL-ul mafiei devenita Stat? Vad numai capitalism salbatic si capital strain care ne-a luat TOT!Si cozi de topor hranite de media!
R.L.

dramoleta spunea...

Primul dezertor: Tariceanu.

anca spunea...

@drami, e doar inceputul!!

Mediafax