marți, 15 decembrie 2009

Curatenie sau retus?

Este adevarat ca Mircea Geoana trebuie sa-si dea demisia, avand in vedere ca alegerile au fost pierdute de dansul personal, si nu de partid. Dar tot asa de bine nu inteleg de ce nu dispare din PSD si grupul de la Cluj, un grup de indivizi(asa-zisi "strategi") care in loc sa-si promoveze partidul, l-au dus in jos, cel putin in judetul Cluj. Daca Partidul Social-Democrat va incerca o curatenie, ar fi bine sa fie una generala si nu una doar de suprafata.

5 comentarii:

anca spunea...

da,si acum scot capul din nisip! astia nu numai ca au dus partidul joooos(a se vede ace procente au obtinut la oricare alegeri) dar sint probasescu! de ce nu fac ei un bine si , sa se duca alaturi de pedelisti?

dramoleta spunea...

Gretos!!!
Rus, Dancu, Oprisan, Madalin Voicu...au o imagine foarte buna pt a scoate PSD-ul la lumina...Nesimtirea e mare de tot in tara asta.
Pana si madam Pora, Dragoteasca, Turcescu, Patrasconiu vor binele PSD. Vor reformarea partidului. Ii framanta soarta PSD.
Am impresia ca , de fapt, astia trebuie sa dispara inaintea lui Basescu. Lista nu e chiar scurta.

mirko spunea...

de ce crezi ca geoana ar fi altfel decit base, sau psd mai cu mot decit pdl? sint absolut la fel de mincinosi si hoti!politica romaneasca nu se va face niciodata bine!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ciolanul!!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

E nevoie de un partid de stanga autentic si de un partid de dreapta asemenea.Ce fac fripturistii astia este dezgustator. O banda de hoti care se alterneaza la putere datorita prostiei noastre monumentale.

Mediafax